top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Aapo Komulainen tylsytti Pattijoen


Pattijoen vaikeudet superpesiksessä jatkuvat, sillä nyt joukkue hävisi selvästi Sotkamolle 2-0 (6-1, 1-0). Sotkamon sankariksi nousi lautasen äärellä häärinyt Aapo Komulainen, joka tylsytti tehokkaasti Pattijoen kärkilyöjät.


Komulainen korvasi Ville Väliahon ja hyvin korvasikin. Komulainen pyöritti peliä hyvällä tempolla. Erityisesti Pattijoen kärki Severi Piispanen oli ihmeissään Komulaisen syöttöjen kanssa, Piispanen pääsi seitsemästä yrityksestä vain kolmasti kentälle.


Komulainen on vasta 17-vuotias juniori ja hän pelasi ensimmäisen miesten superin ottelun heinäkuun 14. päivänä. Ei siis ole puolta sanaa siitä, kenen varaan Sotkamon tulevaisuutta laudan äärellä rakennetaan.


Sotkamon Joni Rytkönen ( kuvassa ) oli taas hurjassa vedossa, hän toi Jymylle kolme juoksua.


Vaikka Sotkamo hallitsi ottelua, niin taas toinen jakso oli sille enemmänkin puurtamista kuin rentoa rilluttelua. Voittoon tarvittavat pisteet se kuitenkin otti ja paalutti Pattijoen tasapistein Kempeleen jakamaan sijoja 7-8


Hyvinkää otti kotonaan arvokkaan 1-0 voiton Seinäjoesta. Voitti nosti Hyvinkään vain pisteen päähän viimeisestä pudostuspelipaikasta, josta tullaan käymään armoton taistelu, sillä kuudentena olevalla Seinäjoella on nyt kolme pistettä Hyvinkäätä enemmän. Tahkolla on tosin kaksi peliä enemmän pelattuna, joten Jussit voi vielä rallatella reilusti sen edelle.


Superpesis jatkuu huomenna VetoTV:n monikameralähetyksellä Vimpelin Saarikentältä. Kotijoukkue saa vastaansa qalkuviikosta 2-0 voiton Kempeleestä taistelleen Siilinjärven.


Joukkueiden edellisessä ottelussa voitto jäi Siilinjärvelle, joten nyt Vedolla on näytön paikka.


VetoTV:n kommentaattorina jatkaa pesislegenda Vesa Liikala, selostajana on Jari Porttila. Lähetys Saarikentältä alkaa VetoTV studiolla jo kello 17.40.

195 views0 comments

Recent Posts

See All

Комментарии


bottom of page