top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Anttila tykitti pisteet Vimpelille


Elmeri Anttila osoitti yhden huiliottelun jälkeen merkityksensä Vimpelin Vedolle. Anttila oli voiton takuumies, kun Veto haki kaksi pistettä Imatran vieraana.


Anttila löi kotiutuslyöntikisassa ratkaisevan voittojuoksun vastaansanomattomalla välilyönnillään.


Vimpeli on viimeisen kuukauden ajan ollut otsikoissa muista kuin pelillisistä asioista. Ensin kohistiin Perttu Ruuskan ensi kauden siirrosta Manseen ja sitten Mikko Kanalan rattijuopumuksesta. Kanalan tapauksessa Veto ilmoitti tänään, että pelaaja on poissa peleistä kuukauden ja jättäytyy siis samalla pois itä-länsi tapahtumasta.


- Kadun tapahtuneita asioita ja pyydän anteeksi joukkueelta, seuralta ja faneilta. Tarvitsen nyt tauon pesäpallosta ja haluan saada apua ongelmaani, Kanala kertoi seuran tiedotteessa.


Kohut näkyvät nyt jo Vedon otteissa. Kun päälle lisätään vielä se, että joukkueen ”permanentti” vaihtuu koko ajan, ei ihme että peli-ilmettä ei ole pystytty vakauttamaan.


Joukkueen olisikin nyt keskityttävä peliin, laitettava lyöntijärjestys ”jiiriin” ja ryhdyttävä pelaamaan taitojensa mukaan.


Imatraa vastaan mailanvarressa onnistuivat Anttilan lisäksi Veli-Matti Yli-Hirvelä joka iski kunnarin tyhjään kenttään ja hurjassa iskussa oleva Matias Rinta-aho, joka nakutteli neljä tavallista. Vimpeli voitti ensimmäisen jakson 5-1.


Toisella jaksolla peli kääntyi, kun lukkari Perttu Ruuska linkosi tappoheiton kolmospesän yli maisemiin ja Imatran 1-0 johto muuttui 3-0 johdoksi. IPV vei jakson lopulta 5-0.


Manse vastaan tahmeasti pelannut Olli Heikkala oli koonnut itsensä hyvin. Nyt pallo pysyi räpylässä, käsi kävi tuhoisasti ja onnistumisprosentti oli mailanvarressa 100 %. Ei ilta paljon paremmin voisi mennä!


Vimpeli kohtaa jo huomenna Haminan. Siitäkään ottelusta ei tule läpihuutojuttu.


Illan toisessa ottelussa Sotkamo möyhensi Hyvinkään. Jymy takoi taululle numerot 5-0, 6-2. Joukkueen tehomies oli Konsta Kurikka kunnarilla ja kolmella tavallisella.


Jari Porttila


648 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page