top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Dahlström takoo juoksuja kuin kone

Kouvolan Pallonlyöjien superjokeri Jere Dahlström on hirmuisessa kunnossa. Dahlström takoi Vimpeliä vastaan hurjat kuusi juoksua, tämän kauden seitsemässä ottelussa hän on kotiuttanut jo 23 kertaa, eli vähintään kolme juoksua ottelua kohden.

Vimpeliä vastaan Jere pääsi kotiuttamaan kahdeksan kertaa, eli maksimimäärän. Tämä kertoo siitä, että Kouvolan sisäpeli toimi kellon tarkkuudella, Dahlströmille pystytään rakentamaan jokaisessa vuorossa kotiutuspaikka ja hän on vastannut haasteeseen.

Kouvola ei ole hävinnyt sarjassa yhtään ottelua, sen ainoa pistemenetyskin tuli ensimmäisen kierroksen ottelusta. Juuri tällä hetkellä on vaikea kuvitella mikä joukkue pystyisi pysäyttämään joukkueen ainakaan sen kotikentällä. Kouvolassa pomppu nousee kivitalon korkeuksiin ja Koplan vaihtolyöjät osaavat käyttää tuota asetta tehokkaasti.

Kouvolan pahin ja tällä hetkellä ainoa uhkaaja on Sotkamon Jymy. Jymy ei pelannut perjantaina.

Vimpelillä oli Kouvolassa oikeastaan yksi hyvä vuoro, ensimmäisen jakson toinen. Joukkue teki siinä neljä juoksua ja meni jo 1-4 johtoon, mutta niin vain Kouvola puristautui väkisin ohi ja rinnalle numeroin 5-4 . Toinen jakso oli Koplan hallintaa ja se voitti sen 6-1. Joukkue takoi siis Vimpelin ulkokenttään 11 juoksua, se kertoo mistä Vimpelin peli tällä hetkellä kiikastaa.

Kolmostilanteet menivät ottelussa 22-14 kotijoukkueelle. Vimpelin lyöjäjokerit pääsivät yrittämään kotiutusta kaikkiaan viisi kertaa, Dahlström siis kaikkiaan kahdeksan.

Vimpeli kohtaa seuraavaksi uuden VetoTV:n ensimmäisessä ottelussa sunnuntaina Manse PP:n Tampereelta. Tuo Ruutu palvelussa esitettävä uuden formaatin kotiottelu televisioidaan monikameratuotantona, sen selostaa maximusportin päätoimittaja Jari Porttila ja kommentaattorina on Vesa Liikala.

Manse hävisi tänään niukasti kotiutuslyöntikisan jälkeen Koskenkorvalle. Sarjataulukossa Vimpelillä on nyt yhdeksän ja Mansella neljä pistettä.

Kierroksen kolmannessa ottelussa Joensuu otti niukan voiton alkukauden yllättäjä Kempeleestä. Joensuu voitti ensimmäisen jakson 5-2, toinen päättyi tasan 7-7.

Nille, jotka ovat odottaneet Teemu Isokedon sopimusasioista uutta tietoa on jobinpostia. Vimpelin Veto ja Isoketo eivät ole neuvotelleet tämän paluusta ykkösjoukkueeseen. Isoketo on pelannut Vimpelin suomisarjan joukkueessa.