top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Elmeri Anttila tykitti kaksi kunnaria


Vimpelin Vedon Elmeri Anttila oli huippuiskussa Vedon ja Hyvinkään Tahkon välisessä ottelussa. Anttila tykitti peräti kaksi kunnaria samaan otteluun, sen lisäksi tilastoihin merkittiin neljä tavallista juoksua ja kuusi tuotua, sekä 16 kärkilyöntiä.


-Aika täydellinen päivä, pallo osui mailaan aika hyvin, Anttila tuumi VetoTV:ssä ottelun jälkeen.


Anttila oli ennen peliä lyönyt koko uransa aikana viisi kunnaria, joten tilastoihin tuli heti selkeä parannus. Anttila on nyt tulikuuma mailanvarressa, sillä hänen kauden saldonsa on nyt 2+20.


-Ei tässä mitään, nyt palautellaan tästä ottelusta ja valmistaudutaan perjantaina kohtaamaan Siilinjärvi.


Vimpelin ja Tahkon välinen ottelu oli todella yleisöön menevä, Vimpeli rakensi yhteensä 34 kolmostilannetta ja Tahkokin 24. Veto voitti ottelun lopulta 10-8 ja 9-4. Aika harvoin 12 juoksua tehnyt joukkue häviää ottelun puhtaasti 2-0.


-Tehtiin aivan liikaa virheitä. Hetkittäin päästiin peliin mukaan, mutta kun Vimpelin tasoiselle joukkueelle antaa räpylästä juoksuja, niin he vain innostuvat siitä, Tahkon Jere Vikström manasi.


Vedolle jäi siis parantamisen varaa ulkopelissä, Tahko sai liian helposti tilanteita ja jopa juoksuja harhaheitoilla, mutta virheet kuitattiin sitten sisäpelissä.


-Jos sarjaan pitää tulla yksi tällainenkin ottelu, niin nyt se sitten tuli. Sisällä kaikki pelasivat hyvin ja sen varaan oli nyt hyvä rakentaa, Vedon pelinjohtaja Markku Hylkilä kiitti joukkojaan.


Anttilan ohella myös Matias Rinta-aho löi kunnarin ja yhden tavallisen ja jokeri Janne Mäkelä viisi juoksua. Tahkon vaarallisimmat kotiuttajat olivat jokeriosastolta, Juha Korhonen löi neljä ja Teemu Nikkanen kolme juoksua.


Kierroksen yllätyksestä vastasi Kitee, joka voitti kotikentällään Kouvolan puhtaasti 2-0 ( 8-4, 4-2).

Jari Porttila

348 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page