top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Imatran pelejä siirrettiin koronan vuoksi


Imatran Pallo-Veikkojen miesten superpesisjoukkueessa on todettu koronatartunta ja suurin osa joukkueesta on asetettu terveysviranomaisten määräyksellä karanteeniin tänään 3.7.2021. Karanteeni jatkuu 15.7.2021 saakka.

Tilanteen vuoksi viikonlopun ohjelmasta poistuu kaksi miesten superpesisottelua. Lauantain superpesisottelu Pattijoen Urheilijat, Raahe – Kouvolan Pallonlyöjät perutaan varotoimenpiteenä. Samoin Imatran Pallo-Veikkojen sunnuntain vierasottelu Hyvinkäällä on peruttu.

Lisäksi IPV:n osalta perutaan kotiottelut Siilinjärven Pesistä (7.7.), Koskenkorvan Urheilijoita (11.7.) ja Kankaanpään Mailaa (13.7.) vastaan sekä vierasottelu Tampereella (9.7.).


IPV:n joukkue ei pysty osallistumaan tulevan keskiviikon Lunta tupaan -tapahtumaan, mutta sen osalta selvitetään erityisjärjestelyjä ja tällä tietoa tapahtuma pysyy kalenterissa.

Pesäpalloliiton kilpailutoiminnan ohjausryhmä kokoontuu käsittelemään tilannetta ja peruttuja otteluita maanantaina, jolloin asiasta tiedotetaan seuraavan kerran.


Viime kesänä sarja onnistuttiin viemään läpi ilman ottelusiirtoja. Nyt todettu koronatapaus ei aiheuta yleisörajoituksia.


225 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page