top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Isoketo ja Vimpeli nopeasti sopimukseen


Vimpelin Veto ilmoitti tiistaina päässeensä sopimukseen Teemu Isokedon kanssa. Sopimukseen edettiin nopealla kaavalla sen jälkeen, kun Maximusport oli kertonut neuvottelujen olleen jumissa.


Tilanteen laukaisi se, kun Veto julkisti Veli-Pekka Yli-Hirvelän siirtyvän Koskenkorvasta Vimpeliin. Yli-Hirvelä ja Isoketo ovat pelaajatyypiltään samanlaisia.


Tämän jälkeen neuvottelupöydässä löydettiin yksimielisyys ja Isokedon ura jatkuu Vimpelissä.


Isokedon sopimus on vuoden mittainen, samoin kuin Yli-Hirvelän. Viime kaudella Isoketo pelasi ensin Vedon ykkösjoukkueessa ja loppukauden Oulussa.


Isokedon peliesitykset olivat Vimpelin kakkosessa loistavia, sillä hän toi seitsemässä pelaamassaan ottelussa 27 juoksua ja voitti etenijätilaston. Länsilohkon kärkilyöntitilastossa hän oli kolmas.


-Ykköspesistä pelatessani mieli kirkastui entistä enemmän, että haluan pelata, kun on myös pysynyt kunnossa. Motivaatiota riittää, Isoketo kertoo Vimpelin nettisivuilla.


Tulevaa kautta Isoketo on pohjustanut peruskuntotreeneillä. Korona sulki Vimpelissä liikuntapaikkoja, mutta vaihtoehtoisia treenimuotoja löytyi.


Isoketo neuvotteli myös muiden seurojen kanssa, mutta vaakakupissa painoi hänen oma työpaikka Vimpelissä ja perheen työtilanne. Kun Vimpeli tarjosi miehelle mahdollisuutta pelata huippujoukkueessa, oli valinta loppujen lopuksi helppo.


– Vedolla on kova joukkue ja itseäni kiinnostaa aina menestyminen. Tulevaa kohti mennään hyvillä mielin. Tulevana viikonloppuna on ensimmäinen kokoontuminen joukkueen kanssa. Mukava päästä katsomaan, missä mennään.

532 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page