top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Johannes Vetter heittää jälleen Kuortaneella


Mikäli koronatilanne sallii, niin saksalainen Johannes Vetter nähdään jälleen tänä vuonna Kuortaneen yleisurheilukentän heittoviivalla. Vuoden 2017 maailmanmestarilla on kova halu päästä kisaamaan ja 1.8. käytävä Kuortane Games tulee olemaan miehen tämän vuoden ensimmäinen kilpailu Saksan ulkopuolella. -Näinä vaikeina aikoina olin erittäin mielissäni saadessani kysymyksen kilpailla Suomessa. Kuortane tulee todennäköisesti olemaan tämän vuoden ensimmäinen ulkomainen kilpailuni, Vetter kertoo.

-Toivottavasti myös koronatilanne on merkittävästi parantunut ja meillä tulee olemaan mahtava kisa Kuortaneella. Kilpailut Suomessa ovat aina matkan arvoisia. Viime vuonna Vetter joutui loukkaantumisen takia perumaan tulonsa Kuortaneella, mutta vuodelta 2016 miehellä on taskussaan voitto Kuortaneelta.


Vetteriltä on totuttu näkemään pitkiä yli 90 metrin heittoja ja hänen 10 parhaan tuloksen keskiarvo on 91,40m. Kuortaneella tuota maagista 90 metrin rajaa Vetter ei kuitenkaan ole vielä onnistunut rikkomaan.


Kuortaneen kisoihin ovat tulossa myös Suomen parhaat heittäjät. Kuortaneen kenttä on tunnettu siitä, että siellä päästään usein heittämään optimaalisiin olosuhteisiin.

Kuortaneen kisat käydään lauantaina, elokuun 1. päivänä.

32 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page