top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Kanala palaa pian kokoonpanoon


Vimpelin Veto otti odotetun voiton Imatrasta, puhdas 2-0 ( 7-0, 5-3 ) voitto merkitsi myös sitä, että Vimpelillä on yhä mahdollisuudet voittaa runkosarja. Jos joukkue voittaa Siilinjärven 2-0 luvuin, ratkeaa runkosarjan voitto viimeisessä ottelussa Mansea vastaan.


Yli kuukauden syrjässä ollut Mikko Kanalakin teki paluun Saarikentälle ja seurasi ottelua Vimpelin vaihtopenkillä. Kanala palaa nyt joukkueen harjoituksiin ja saattaa olla pelaavassa kokoonpanossa Mansea vastaan.


-Keskustelin Mikon kanssa pelin jälkeen ja hän on palaamassa innolla mukaan peleihin, Vimpelin Vedon puheenjohtaja Jari Lakaniemi kertoi maximusportille.


-Mikko on hyvässä kunnossa, hän on harjoitellut ja valmis paluuseen. Lopullisesti päätöksen tekee tietenkin pelinjohtaja Niskanen.


Onko mahdollista, että Kanala nähtäisiin pelaavassa miehistössä jo Mansea vastaan ensi viikolla?


-On se mahdollista, Lakaniemi vastasi.


Maximusport tavoitti myös Niskasen.


-En kommentoi asiaa vielä mitenkään. hän totesi.


Maximusportin tietojen mukaan Kanala on harjoitellut omatoimisesti ja käynyt jo lyömässä palloa virallisten harjoitusten ulkopuolella.


Vimpelin Janne Mäkelä takoi ottelussa neljä juoksua ja kasvatti johtoaan lyöjätilaston kärjessä. Mäkelä on lyönyt nyt 89 juoksua, toisena tilastossa oleva Juha Niemi 84.


Imatraa vastaan juoksuja löi peräti seitsemän eri pelaajaa, joten onnistumiset ovat joukkueessa nyt herkässä. Lauri Vihriälä löi taas yhden juoksun ja toi yhden, joten hän taistelee tosissaan paikastaan pelaavassa kokoonpanossa.


-Pelimme pyörii nyt hyvin myös kakkoskärjestä ja siitä on meille valtava etu, Niskanen painotti.


-Ahtaissa paikoissa voimme luottaa siihen, että juoksuja syntyy myös sieltä.


Niskanen myönsi, että pelin loppuvaiheessa joukkueen keskittyminen hiukan herpaantui.


-Niin kävi, mutta kyllähän ne vastustajan lyönnit olivat myös erittäin hyviä, hän muistutti.


Imatralle tappio tiesi sitä, että sen asetelmat play off-viivan yläpuolella käyvät tukalammaksi. Joukkueella on jäljellä vielä kaksi ottelua, Pattijokea ja Joensuuta vastaan. Jos se häviää ne pelit, saattaa edessä olla pelien päättyminen, vaikka nyt joukkue on vielä kuudentena.1,642 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page