top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Keräilylippikset Maximusportin arvonnassa


Maximusportin pesäpalloaiheiset arvonnat ovat saaneet Facebookissa niin suuren suosion, että seuraavaksi arvotaan kaksi lippistä huippupelaajien nimmarilla.


Kaksi kertaa lyöjäkuninkaaksikin leivottu Janne Mäkelä vetäisi nimmarinsa Vimpelin Vedon legendaariseen siniseen lippikseen, siihen mestaruusvuosista tuttuun lakkiin. Tuota samaa lippistähän osti myös Kimi Räikkönen kun hän vieraili Vimpelin Saarikentällä.


Mäkelä kantaa kotiuttajana tänä kesänä päävastuun Vimpelin jokeriosastolla. Tällä kaudella pelataan vain 24 runkosarjan ottelua, joten sadan lyödyn rajan puhkaiseminen on tällä kaudella todella kovan työn takana. Pudotuspeleissä jatkoon mennään kahdella voitolla, joten jos kaikki natsaa, niin mestarijoukkue pelaa yhteensä 30 ottelua. Viime kaudella Mäkelä pelasi yhteensä 36 ottelua, niissä syntyi 85 juoksua. Jos Mäkelä lyö tällä kaudella juoksuja samaan tahtiin, syntyy niitä 30 ottelussa 71.


Toinen lippis, joka on alkavalla viikolla arvonnassa on Sotkamon Jymyn mailataituri Joni Rytkönen legendaarinen Jymy-lippis nimmarilla. Rytkönenhän siirtyi viime kaudella Sotkamoon, joten hän ei ole pitänyt tuota legendaarista mestaruuskauden lippistä mestaruusjuhlissa, mutta nyt sinulla on mahdollisuus voittaa se.


Rytkönen tunnetaan erityisesti tilanteiden rakentajana ja erittäin nopeana pesävälien etenijänä. Rytkönen löi viime kaudella yhteensä 16 juoksua ja toi peräti 92 juoksua. Kärkilyöntejä kertyi 274. Nyt kysymmekin kuinka monta juoksua Rytkönen tuo seuralleen alkavalla kaudella ?


Mäkelän ja Rytkösen nimmareilla varustetut lippikset ovat siis arvonnassa viikon päästä lauantaina 6. kesäkuuta. Voit osallistua arvontaan maximusportin Facebook sivulla : https://www.facebook.com/Maximusport-101344331222893/ arvontaan pääset osallistumaan kun tykkäät arvontajuttua tai kirjoitat kommenttiosiin vastaukset kysymyksiin.33 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page