top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Kisakatsomo on siellä missä tapahtuu


Jari Porttila haastatteli Mondo Duplatisia Uppsalassa ennen kauden alkua.


Yleisurheilun ystäviä hemmotellaan tänä vuonna uudella Kisakatsomo erikoisohjelmalla. Talven ja kesän aikana peräti 30 eri jaksoa sisällään pitävä ohjelma menee sinne, missä huippu-urheilijat luovat kuntonsa, eli harjoitussaleille.


-Varsinaisia kilpailuja tulee eri jakelukanavista viikoittain. Esimerkiksi CMoren jakelukanavat näyttävät tänä vuonna 48 eri kansainvälistä huippukisaa, alkaen Timanttiliigan kisoista, painottaa Kisakatsomon tuottaja Jari Porttila.


-Me haluamme avartaa suuren yleisön näkemystä lajista ja tuoda urheilijat perusteellisesti katsojien ulottuville. Me vierailemme huippujen luona ja annamme heidän valottaa tarinaansa.

-Me olemme aina siellä, missä tapahtuu.


Porttila on pitkän linjan yleisurheilutoimittaja. Hän oli mukana ensimmäisen kerran arvokisoissa toimittajana jo 1983 Helsingin MM-kisoissa ja on sen jälkeen kiertänyt lähes kaikki olympialaiset, MM- ja EM-kisat.


-Vertailukohtia on kieltämättä tullut vuosien varrella tukuttain. Olen ollut seuraamassa Lasse Virenin harjoituksia ja nyt seurataan nykytähtiämme, Porttila kertoo.


Mika Järvinen sai kuulla Greg Duplantisilta kuinka talvikauden harjoittelu on sujunut.


Kisakatsomon asiantuntijana toimii pitkän linjan valmentaja Mika Järvinen. Hän on ollut valmentamassa Qatarissa, Yhdysvalloissa ja Tshekeissä. Järvinen on tuttu asiantuntijaääni CMoren selostuskopista.


-Haluamme avata yleisurheilun vaativia suorituksia ja tehdä lajianalyyseja niin, että suuri yleisö pääsee paremmin sisään yleisurheilun maailmaan.


Kisakatsomo ilmestyy aina keskiviikkoisin. Ohjelma on nähtävissä CMoren jakelukanavissa ja ilmaisessa MTV Katsomossa.


-Tuomme lajia esiin myös some-kanavissa #kisakatsomo tunnuksella. Meillä on oma insta-tili https://www.instagram.com/kisakatsomo/ ja Facebookista meidät löytää https://www.facebook.com/profile.php?id=100086352757752 .


-Some-tileillämme on myös kilpailuja katsojille, palkintoina on mm. vuoden Wilson Coffee kahvit ja Tesla käyttöön viikonlopuksi.


Kisakatsomon hallikauden erikoisuus on myös julkkisten kuulakisa. Ensimmäisessä jaksossa seiväsvalmentaja Rauli Pudas avasi miesten kisan, työntämällä 4 kilon kuulaa 10.02.


-Yleisurheiluväki on ottanut ohjelman vastaan hienosti. Meille on suorastaan sadellut juttuideoita, niitä saa toki kertoa lisääkin, vaikka some-kanavien kautta, Porttila painottaa.


Keiden luona kisakatsomo tulee vielä talvikauden aikana vierailemaan?


-Olimme jo Uppsalassa, jossa tapasimme maailman tämän hetkin kuumimman yleisurheilijan, Mondo Duplantisin, hänen valmentaja isänsä ja maailman kaikki muut tähtihyppääjät, Porttila kertoo.


-Samassa jaksossa pääsemme katsomaan myös kuinka Wilma Murron kovin kotimainen haastaja Elina Lampela harjoittelee.


-Tavoitteena on, että jokaisessa 30 minuutin jaksossa pääsemme tutustumaan syvällisemmin ainakin kahteen suomalaiseen huippu-urheilijaan, Porttila linjaa.


Seuraava Kisakatsomon jakso ilmestyy keskiviikkona, helmikuun 8. päivänä.

150 views1 comment

Recent Posts

See All

1 comentario


Mrse1982
09 feb 2023

Leverage trading in cryptocurrency refers to the practice of using borrowed funds to increase one's potential returns on an investment. In other words, it allows traders to trade with more capital than what they have in their account. For example, if a trader has $1,000 in their account and they use a leverage of 10x, they can trade up to $10,000 worth of a cryptocurrency. Crypto leverage trading works by borrowing funds from a broker, who provides the trader with the necessary capital to increase their trade size. The trader then uses this capital to open a trade, with the aim of making a profit. The profit or loss from the trade is then shared between the trader and the broker,…

Me gusta
bottom of page