top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Kitee jatkaa hurjia esityksiä


Kiteen Pallon hyvät otteet superissa jatkuvat. Torstain kierroksella Kitee voitti Sami Mikkolanahon tahdittamana Siilinjärven 1-0 ( 4-1. 1-1 ). Voittonsa myötä Kitee nousi sarjassa kolmanneksi tasapistein Raahen ja Seinäjoen kanssa.


Kiteen väkevät otteet ovat olleet alkukaudesta melkoinen yllätys. Moni uskoi kovan tahdin taittuvan, mutta joukkue porskuttaa illasta toiseen väkevästi. Mikkolanahon ohella Samu-Kalle Varonen on pelannut loistavasti, Siilinjärveä vastaan hän löi yhden ja toi kaksi juoksua. Jokeri Mikkolanaho paukutti taas kolme juoksua.


Kaksi päivää sitten Kitee voitti Hyvinkään ja sitä ennen se otti jakson Joensuulta, joten hyvät esitykset eivät ole enää sattumaa.


Myös Imatralla voidaan olla tyytyväisiä, sillä joukkue otti puhtaan 2-0 voiton Hyvinkäästä. Numerot olivat suorastaan murskaavat, 12-1 ja 4-1. Mailavirtuoosi Sami Partanen tykitti kunnarin ja kolme tavallista ja Juho Toivola löi neljä juoksua. Teemu Nurmio ja Tuomas Jussila toivat kumpikin neljä juoksua.


Imatra on sarjassa seitsemäntenä, seitsemällä pisteellä. Joensuu on muuten samoissa pisteissä. Imatra ja Kitee pelaavat samassa lohkossa Joensuun kanssa, kuka olisi uskonut että kuuden pelatun ottelun jälkeen Joensuu on tästä kolmikosta viimeisenä, no tosin kaksi ottelua vähemmän pelanneena.


Kierroksen kärkikamppailussa Sotkamo ei jättänyt jossitteluille sijaa. Sotkamolaisilla on ollut joskus hyvinkin vaikeaa Seinäjoella, mutta nyt Jymy-Jussit oli vastaantulija. Sotkamo voitti avausjakson 5-0 mutta kun toinen päättyi 1-1, niin kainuulaiset menettivät yhden pisteen.


Jani Komulainen oli varmasti tyytyväinen, kun kovana lyöntijoukkueena tunnettu Seinäjoki sai Sotkamon ulkokentästä vain yhden juoksun. Sotkamo on hävinnyt kauden seitsemästä pelistään vain yhden ja sen juoksuero on käsittämättömän hyvä, 67-27 !


Sotkamo on siis lyönyt ottelua kohden 9,5 juoksua ja päästänyt 3. Siinä on muilla miettimistä.

Puskaradio muuten tietää kertoa, että Vimpelin Vedolla on huomenna mielenkiintoista kerrottavaa, ollaan siis kuulolla.


Jari Porttila

2,495 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page