• Jari Porttila

Korhonen British Mastersin avauspäivän suomalaisnimi


Mikko Korhonen peräänkuulutti ennen poikkeuksellisesti jo keskiviikkona käynnistynyttä British Masters -kilpailua, että jotain ideaa omaan peliin olisi tällä viikolla klassikkokenttä Belfryllä löydyttävä.

Ideaa löytyikin ja Korhonen viimeisteli kierroksen aikana kolme birdieä ja teki ainoastaan yhden bogin. 70 (-2) lyönnin kierrostulos riittää jaettuun 23. sijaan.

-Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Tänään koitettiin vaan pitää palloa lyhyeksi leikatulla alueella, tyylillä ei ollut niin väliä. Se onnistui ihan hyvin tänään.


- Paljon pitää vielä halkoja hakata, mutta oli pelissä paljon hyvääkin tänään, Korhonen kommentoi viitaten siihen, että pelissä on vielä viilattavaa.


Kilpailua johtaa Itävallan Matthias Schwab tuloksella -6.

Kilpailussa on mukana kolme muutakin suomalaista. Sami Välimäki (-1), Tapio Pulkkanen (par) ja Janne Kaske (+1) avasivat kaikki kilpailunsa hyvin ja kamppailevat torstaina jatkopaikasta tasokkaassa kilpailussa.

Torstaina Mikko Korhonen ja Janne Kaske käynnistävät kierroksensa kello 9.30 Suomen aikaa. Välimäki ja Pulkkanen pelaavat iltapäivän lähdöissä.


9 views0 comments

Recent Posts

See All