top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Korhonen golfasi lähes 100 000 euroa


Mikko Korhonen on sijoittunut 15:nneksi golfin Euroopan kiertueen ET:n kauden avauskilpailussa Abu Dhabissa. Sijoitus toi hänelle liki 96 000 euron palkintosekin.

Korhonen teki sunnuntaina kierrostuloksen 72 (par) ja hänen yhteistuloksensa oli -7. Kokeneen pelurin mielenlujuutta koeteltiin reiällä seitsemän, jolla hän joutui taipumaan triplabogiin.


Takaisku ei suistanut peliä raiteiltaan, vaan Korhonen teki loppukierroksen aikana vielä kaksi birdieä ja yhden bogin. Koko kilpailun aikana hän teki vain kolme parin ylittävää reikätulosta.

-Hyvä kilpailu tähän kauden alkuun. Ihan täysin tyytyväinen en ole, mutta kelpaa kyllä.

Tasaista menoa koko viikko, löin hyvin palloa ja puttikin alkoi toimia pikkuhiljaa.

-Pieni notkahdus tuli tänään seiskalla, lyönti jäi siinä juuri ja juuri lyhyeksi ja valui veteen. Pikku säädöt siihen päälle ja tripla oli valmis.


-Sen jälkeen peli pysyi hyvin kasassa loppuun asti. Tuuli oli taas aika napakka, Korhonen kommentoi.

Abu Dhabin kilpailu on yksi kauden neljästä Rolex Series -kisasta. Kisan osallistujalista oli erittäin tasokas ja palkintopotti muhkea, peräti kahdeksan miljoonaa dollaria eli noin 6,6 miljoonaa euroa.

Kilpailu oli Korhoselle uran 21. Rolex Series -kisa. Sijoitus sivuaa uran parasta saavutusta Rolex Series -kilpailuissa.

Kisan voitti Englannin Tyrrel Hatton, hän pelasi neljä kierrosta tulokseen -18. Toiseksi tullut Jason Scrivener pelasi tuloksen -14. Tapio Pulkkanen oli kilpailussa 41:s, sekin toi lähes 40 000 euron pakintosekin. Sami Välimäki ja Kalle Samooja karsiutuivat jatkokierroksilta.

Kausi jatkuu tulevalla viikolla Dubaissa Omega Dubai Desert Classic -kilpailulla, jossa ovat mukana myös kaikki kiertueen suomalaispelaajat.19 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page