top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Korhonen Lontoossa kärjen tuntumassa
Mikko Korhonen esitti erinomaisia otteita London Golf Clubilla Englannissa käynnistyneen European Tourin Cazoo Classic -kilpailun avauspäivänä. Hän pelasi turnauksen ensimmäisellä kierroksella tuloksen 68 (-4), mikä riittää ensimmäisen päivän jälkeen yhdeksänteen sijaan. Neljällä parilla kilpailun aloittanut Korhonen sai kunnolla tuulta purjeisiin Heritage-kentän viidennellä reiällä tekemällään eaglella. Tätä seurasi pian kaksi peräkkäistä birdieä, kunnes hänelle kirjattiin bogey-tulos yhdeksännellä reiällä. Korhonen ei suotuisista lukemista huolimatta saanut mielestään kaikkea irti itsestään. -Hyvä tulos tänään. Muutama hyvä putti meni sisään. Ihan tasapainoista peliä muutenkin, mutta jotain siitä puuttui. Ei ihan tuntunut siltä mitä taulu näyttää, mutta hyvä näin, hän sanoi. Korhonen kertoi kaksi päivää ennen kilpailun käynnistymistä pienistä selkäongelmista, minkä vuoksi hän tyytyi tiistaina vain kävelemään takaysin väylät läpi. Avauskierroksella paikat eivät olleet irtonaisimmillaan, mutta tilanne oli jo kääntymässä parempaan päin.

-Vähän ehkä oli kroppa tukossa vielä, mutta hyvää kehitystä on ollut nyt pari päivää. Koitetaan mennä vähän eteenpäin joka päivä, fyysisesti ja henkisesti, Korhonen mietti. Helsinkiläinen on kilpailun kärjessä olevaa isäntämaan Richard Blandia kolme lyöntiä perässä.


Cazoo Classic on palkintoarvoltaan 1,25 miljoonan euron turnaus, joka päättää European Tourin niin sanotun UK Swingin.


Kalle Samooja pelasi tuloksen -1 (71), hän jakaa sillä sijaa 51.

- Lyöminen oli tunnetasolla ihan vuoden parhaita. Hyviä avauksia ja paljon hyviä rautoja, Samooja kertoi. Vastapainoksi pientä harmitusta toi toiminta viheriöillä. - Putteri oli sitten vaihteeksi jäässä . Tuntui, ettei saanut oikein tulosta aikaiseksi millään, ja paikat jäivät käyttämättä. Sami Välimäki pelasi avauspäivän tulokseen 72 lyöntiä, kisan neljäs suomalainen Janne Kaske pelasi iltaryhmässä loistavasti tuloksen 71. Hän jakaa sijaa 51 yhdessä Kalle Samoojan kanssa.


16 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page