top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Korhonen taistelee jättipotista


Pelihaluja kauden alla pursunut Mikko Korhonen lähtee golfin Euroopan kiertueen Abu Dhabi Championship -kilpailun viimeiselle kierrokselle jaetulta kahdeksannelta sijalta yhteistuloksesta -7.

Lauantaina Korhonen rakensi onnistumisen ehdottomaksi tavaramerkikseen muodostuneen tasaisuuden ja virheiden välttämisen varaan. Koko kierros ei pitänyt sisällään yhtään bogeytä, eikä niitä ole syntynyt kolmen ensimmäisen kierroksen aikana kuin yksi.

Kolmannen kierroksensa lisäksi Korhonen pelasi aikaisin aamulla loppuun perjantaina kesken jääneen toisen kierroksensa viimeiset seitsemän reikää. Niilläkin hän teki ainoastaan pareja. Päivän ainoa birdie syntyi kentän kolmannella reillä.

-Hyvä taistelupäivä tänään. Kenttä oli kyllä todella vaikea. Oli tosi tiukka tuuli ja eri suunnasta kuin aikaisemmin. Se vaikeutti pelaamista, mutta onnistuin tekemään silti paljon hyviä pareja.


-Pitkä päivä tässä on myös jo takana, 25 reikää tänään, Korhonen kommentoi.

Kisaa johtava Rory McIlroy on tuloksessa -13. Tyrrell Hatton on McIlroysta vain lyönnin päässä, Tommy Fleetwood on kaksi lyöntiä McIlroyn takana. Korhosella on matkaa kärkikolmikkoon neljä lyöntiä. Korhonen taistelee tällä hetkellä satojen tuhansien palkintopotista.


Tapio Pulkkanen pääsi toisena suomalaisena mukaan kahdelle viimeiselle kierrokselle. Hän on kolmen päivän jälkeen tuloksessa -1 ja jakaa 52. sijaa.


Kilpalun viimeistä kierrosta voi seurata Viaplayn suoratoistopalvelusta.12 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page