top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Korte mukaan Lahden kisoihin


Pika-aitojen SE-nainen Annimari Korte ilmoittautui eilen Lahdessa kesäkuun 7. päivänä pidettäviin kisoihin. Korte ilmoitti asiasta maximusportin päätoimittaja Jari Porttilalle twitterin välityksellä.


-Mä ilmoittauduin jo mukaan kanssa !


-Valmentaja kommentoi, että eihän me vielä olla mitään nopeus/tehotreeniä tehty, mutta jos kisaamaan pääsee ja voidaan näyttää maailmalle, että toivoa on, niin ajalla ei ole niin väliä, Korte twiittasi.


Korte palasi vajaa kuukausi sitten pitkältä USA:n leiriltä.


Lahden Ahkeran järjestämisissä kisoissa ei vielä eilen ollut mukana 100 aitoja, mutta kisajärjestäjät lisäävät lajin illan ohjelmaan. Ahkera on organisoinut nopealla aikataululla Suomen ensimmäiset koronan jälkeiset yleisurheilukisat, eikä se maksa osanottajille starttirahoja.


Korte ilmoitti osallistumisestaan tiistaina illalla 22.00. Vielä aamulla ei ollut tiedossa, aikovatko Korteen kovat suomalaiset kilpasiskot, Nooralotta Neziri ja Reetta Hurske osallistua kisoihin. Lahden Ahkerasta viestitettiin, että kaikki ovat tervetulleita kisoihin.


Tiistaina varmistui myös se, että naisten keihäässä on mukana myös viime kauden tilastoykkönen Heidi Nokelainen. Näin keihäskisassa ovat mukana viime kesän viisi parasta heittäjää. Jenni Kangas heittää Lahdessa ensimmäisen kerran uuden seuransa, Lahden Ahkeran väreissä.


Kisajärjestäjät neuvottelevat parhaillaan YLE:n kanssa kisojen televisioinnista. Jos se ei onnistu, pyritään kisat näyttämään netissä.


Maximusport uutisoi Lahden kisoista ensimmäisenä suomalaismediana tiistaina.


Jari Porttila

268 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page