top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Leo-Pekka Tähti treenaa Fuengirolassa


Viisinkertainen paralympialaisten kultamitalisti Leo-Pekka Tähti harjoittelee talven ajan Fuengirolassa. Maximusport ja Fuengirola.fi sivusto ovat aloittaneet yhteistyön, sivustomme lukijoiden on helppoa vierailla bannerin kautta lukemassa Espanjan suurimman suomenkielisen median uutisia.


-Hieno asia että voimme tuoda Espanjan suomalaisille uunituoreita urheilu-uutisia ja taustoittavia juttuja maximusportin kautta, Fuengirola.fi päätoimittaja Antti Pekkarinen kehuu.


Espanjassa asuvat suomalaiset pääsevät siis seuraamaan maximusportin kautta kotimaansa tapahtumia ja toisaalta maximusportin lukijat saavat varmasti tuoreita uutisia Malagan seudun asioista.


-Tämä on erittäin merkittävä yhteistyömuoto. Me viemme urheilun taustoittavia juttuja lukijoille Espanjaan ja samalla saamme palveltua sinne meneviä turisteja, kun rajat taas jossain vaiheessa aukeavat, painottaa Maximusportin päätoimittaja Jari Porttila. Porttilan blogi on yksi mielenkiintoa herättävä viikottainen julkaisu.


Leo-Pekka Tähti viimeistelee Magalan kentällä kuntoaan yhdessä valmentaansa Juha Flinckin kanssa. Tähtäimessä ovat elokuun paralympialaiset Tokiossa. Tähti viettää talven Espanjan lämmössä, jutun voit lukea täältä: https://fuengirola.fi/tahtaimessa-jalleen-tokio/


Fuengirolan alue sopii suomalaisille hyvin, sillä syksyllä Finnair lentää suoraan Malagaan.


-Meillä on alle tunnin ajomatkan päässä 50 eri golf-kenttää. Kierrosmaksut ovat täällä kohtuullisia, täydet 18 reikää pääsee halvimmillaan kiertämään 30 eurolla, Pekkarinen kehuu.


-Toisaalta Valderaman kenttä on sitten sieltä huipputasolta, siellä pelataan vuosittain Euroopan Tourin kisat ja siellä kierroksesta joutuu maksamaan 400 euroa.


-Kentät tarjoavat myös edullisia viikon kenttämaksuja, jolla saa sitten pelata viikon aikana niin monta kierrosta kuin vain ehtii.


Malagan ja Fuengirolan alue on monelle suomalaisurheilijallekin tuttu paikka. Los Pacosin harjoituskeskuksessa rakennettiin monen suomalaisurheilijan olympiakunto Tapani Ilkan johdolla.


-Viime vuosina täällä on pelattu superpesiksen kauden avausottelut ja väkeä on ollut katsomossa yli 3000. Laji on ollut todella suosittu, harmi ettei pelejä voida nyt koronan vuoksi pelata täällä.


Koripallossa Malagan joukkue pelaa yhä Espanjan pääsarjassa. Kun Sasu Salin pelasi joukkueessa, olivat Malagan kotiottelut suosittuja suomalaisten keskuudessa.


-Tämä on siitä mukava paikka turisteille, että täällä saa kaiken palvelun suomeksi. Meriatur matkatoimisto välittää asuntoja ja kaikkea muuta vapaa-aikaan liittyvää, Par1- golfpalvelu hoitaa puolestaan kaiken golfiin liittyvän kenttävarauksista lähtien, Pekkarinen kehuu.
62 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page