top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Mäkelä ja Körkkö hallitsevat tilastoja


Pesäpalloilun naisten hallitseva Suomenmestari Kirittäret Jyväskylästä jatkoi voittojen tielä superin toisella kierroksella. Joukkue voitti vieraissa Siilinjärven 0-2 ( 1-9, 1-5 ).


Ottelun sankari oli tällä kertaa Emma Körkkö, hän löi SiiPen kenttään kunnarin ja neljä tavallista juoksua. Avausottelussa kunnarin ja kuusi tavallista sivaltanut Ella Mäkelä löi nyt yhden juoksun. Mäkelä pitääkin yhä lyöjätilaston kärkipaikkaa kahdeksalla juoksulla. Körkkö nousi tilastossa toiseksi, hänellä on nyt seitsemän lyötyä juoksua, eli sama määrä kuin kolmantena olevalla Lapuan superjokeri Janette Lepistöllä.


Toisen kierroksen eniten yleisöä vetänyt ottelu nähtiin Mynämäellä, jossa kotijoukkueen ja Porin välistä ottelua seurasi 426 henkilöä. Tällä hetkellä katsomoihin saa ottaa maksimissaan 450 katsojaa, joten tupa oli Mynämäellä lähes täynnä. Kotijoukkue hävisi Porille 0-2 ( 0-3,1-11 ).


Mynämäen ainoan juoksun löi Oona Rantomaa ja toi Maria Kitola-Penttinen.


Porin kärki Emilia Itävalo toi peräti neljä juoksua, Susanna Puisto puolestaan löi kolme. Itävalo on tuonut kahdessa pelaamassaan ottelussa jo yhdeksän juoksua. Porin toinen kärki Henna Juka on puolestaan tuonut yhteensä kahdeksan juoksua. Pori on saalistanut kahdessa pelissä 22 juoksua, joista Itävalo ja Juka ovat tuoneet 17!


Kahden kierroksen jälkeen Kirittäret ja Pori jatkavat sarjajohdossa ilman pistemenetyksiä.


Jari Porttila

31 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page