top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Mäkiviikko: Suomen joukkueesta kaksi karanteeniin


Suomen mäkihyppymaajoukkueen valmentaja ja pukuteknikko Frederic Zozilla on todettu koronatartunta Keski-Euroopan Mäkiviikon testausprotokollan mukaisessa testissä.


Zoz on eristetty muusta joukkueesta Saksan terveysviranomaisten ohjeiden mukaisesti. Zoz ei kärsi koronaoireista pieniä flunssaoireita lukuun ottamatta.


Zoz vietti joululoman keski-Euroopassa ja liittyi joukkueen vahvuuteen vasta joukkueen saavuttua Mäkiviikon avauspaikkakunnalle Oberstdorfiin.


Myös joukkueen suksihuoltaja on asetettu altistuneena karanteeniin, joten päävalmentaja Janne Väätäinen joutuu ottamaan yleisvastuun kahden mukana olevan hyppääjän varusteista.


Mäkiviikko alkoi kovassa tuulessa ja vesisateessa ja karsinta jouduttiin keskeyttämään useaan otteeseen. Molemmat suomalaiset, Niko Kytösaho ja Altti Aalto selvisivät mukaan keskiviikon kisaan.


Kytöaho oli karsinnan 38:s ja Aalto 40:s. Karsinnan ykkönen oli japanin Ryoyo Kobayashi.


Mäkiviikolla kisataan ns, knock out-systeemillä. Suomalaisten parit tulevat ensimmäisellä kierroksella Itävallasta. Kytösaho hyppää Daniel Tschofenigia vastaan ja Aalto kohtaa Daniel Huberin.181 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page