top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Mitä Vimpeli ja JoMa tekevät ?


Pesäpalloilun siirtomarkkinat käyvät kuumana. Tampereen Manse PP on haalinut lähes kaikki vapaana olleet kovat pelaajat, nyt odotetaan vain mitä lyöjäjokerit Patrik Wahlsten ja Jere Dahlström tekevät. He ovat jäljellä olevista pelaajista kuumimmat.


Sotkamo julkisti alkuviikosta Jani Komulaisen jatkosopimuksen ja sen, että seura hankki Kouvolasta Toni Laakson. Sotkamon riveissä eivät enää jatka Antti ja Topi Korhonen, eikä Ville Väliaho. Heidän korvaajia haetaan omasta juniorimyllystä.


Sotkamon kultajoukkueesta vain Lauri Rönkkö on yhä ilman jatkosopimusta.


Manse julkaisi alkuviikosta vielä yhden kaappauksen, kun Henri Puputti päätti matkata Tampereelle. Puputti neuvotteli tiiviisti myös Vimpelin kanssa, mutta seuran tarjoama sopimuspaketti ei tyydyttänyt Puputtia.


Vimpeli ei ole vielä informoinut tulevista hankinnoista. Se voi tietää myös sitä, että neuvotteluja ei enää käydä. Se taas tietäisi sitä, että Janne Mäkelä on päättänyt jatkaa uraansa. Vetohan on palkkauksessa hyvinkin konservatiivinen, pelaajapalkkioilla ei Vedossa rehennellä. Tämä saattaa tietää sitä, että pelaajapuolella ei vahvistuksia ole tulossa.


Vedolta puuttuu yhä pelinjohtaja, pelaajatkin odottavat mielenkiinnolla kuka viuhkan varressa on ensi kaudella. Vedon entinen pelinjohtaja Markku Hylkilä teki jo sopimuksen Oulun kanssa, nyt hän pääsee johtamaan peliä kotikaupungissaan.


Vimpelin ohella pronssipelin hävinneellä Joensuulla on ollut hiljaista. Ovet ovat kyllä käyneet pois Joensuusta, mutta uusista, merkittävistä sopimuksista ei ole kerrottu. On mielenkiintoista nähdä rakennetaanko joukkuetta kesällä hyvin lukkaroineen Seeti Surakan ympärille, vai ottaako JoMa riveihinsä Sotkamosta vapautetun Ville Väliahon.


Joensuu kertoi kiinnittäneensä viime kauden katsomossa istuneen Markus Tuikan riveihinsä, mutta hänen ja Väliahonkaan turvin joukkue ei vielä ole mitalisuosikki. Ehkä toinen kuumista, vapailla markkinoilla olevista jokereista löytää tiensä Joensuuhun.

Jari Porttila

4,177 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page