top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Moukarissa hyökätään olympiarajojen kimppuun Live-lähetys JRTV:ssä


Moukarinheiton kotimainen kilpailukausi jatkuu Somerolla torstaina. Säästöpankin kevätheitot -kilpailussa ovat mukana kaikki lajin kärkiniemet kuten kauden avauskilpailun Kankaanpäässä tuloksella 76,85 voittanut Aaron Kangas ja Tuomas Seppänen, joka oli Kankaanpäässä toinen tuloksella 75,02.


Mukana ovat myös Kankaanpäässä sijat ja neljä ja viisi heittäneet Henri Liipola ja Roope Auvinen.


Naisten kilpailun kärkinimet ovat junioreiden EE:n haltija Silja Kosonen ja Krista Tervo, joka nosti kevätkesän kärkituloksen heti kilpailukauden avauksessa lukemiin 71,81. Kauden kärki on Kososen talvella heittämä Suomen ennätys 72,44.


Somerolla ovat heittämässä myös Suvi Koskinen ja Kiira Väänänen.


Someron, Suomen parhaassa moukariringissä käydään tosissaan Tokion olympialaisten tulosrajojen kimppuun. Miehillä raja on 77,50 ja naisissa 72,50. Käytännössä siis ainakin kolme heittäjää voi rikkoa rajan Somerolla.


Heittäjillä on rahallinen bonus, jos olympiaraja menee rikki. Interior Consulting yritys on luvannut 500 euron bonuksen jokaiselle olympiarajan rikkovalle urheilijalle.


Kilpailut alkavat miesten b-kisalla kello 16. Kilpailun livelähetys alkaa kello 16.45 osoitteessa https://jarviradio.fi/jrtv/ . Kisat ovat katsottavissa ilmaiseksi. Kilpailut selostaa maximusportin päätoimittaja Jari Porttila.34 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page