top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Niemi lähti Tahkoon, Ruuska korvaajaksi Manseen


Pudotuspeleissä eniten lyöntejä ( 1+28 ) paukutellut Juha Niemi siirtyy Mansesta Hyvinkäälle peräti kolmivuorisella sopimuksella. Suomen mestari odottaa innolla tulevia pelejä Tahkon paidassa.


-Itsellä oli pari edellistä kautta vähän heikompia omastakin mielestä ja nyt tänä vuonna oli pitkästä aikaa tuollainen huippukausi. Varmasti kun nyt jaksaa hommia painaa ja yrittää, niin tuollainen taso voidaan pitää useammankin vuoden, Niemi kertoo Tahkon kotisivuilla.


Niemi tuo lisää ”pelotteita” Tahkon jokeriosastolle, nyt sillä on riveissä kaksi maan kovimpiin kuuluvaa kotiuttajaa, kun Juha Korhonen jatkaa Tahkossa.


-Siinä on varmasti meillä molemmilla annettavaa toisillemme.


-”Kore” on kuitenkin pitkän uran Superia pelannut ja tietotaitoa varmasti löytyy. Parhaamme mukaan yritetään auttaa toisiamme, että ollaan vielä parempia kotiuttajia, Niemi pohtii.


Korhonen löi viime kaudella runkosarjassa 77 ja Niemi 89 juoksua. Kumpikin pommitti viisi kunnaria. Hyvinkäällä kotijoukkueen kunnarin lyöjä pääsee soittamaan ”iso-kelloa”, valtavan kokoista kelloa, joka tuotiin aikanaan Simo Eerikäistä varten kentälle.


-Olen varmaan muutaman kerran kunnarin Pihkalassa kiertänyt, mutta en sitä kelloa silloin ole soittanut. Se jää sitten ensi kesälle, Niemi naurahtaa.


Tahkon joukkue on vahvistunut melkoisesti, sillä Mansesta Niemen mukana siirtyy myös Konsta Lehtola. Niemellä onkin vakaa usko siihen, että ensi syksynä Tahko on mukana pudotuspeleissä.


-Siinä on nuoria tulevaisuuden nimiä sekä kokeneita kavereita. Kaikki mahdollisuudet on ihan varmasti playoffseihin ja siitä ylöspäin.


Niemen lähtö Mansesta tarkoittaa sitä, että Vimpelistä Manseen siirtyvä Perttu Ruuska ottaa Niemen paikan Mansen kotiuttajajokerina. Vimpelissähän Ruuska halusi omasta halustaan pelata lukkarina ja siis numerolla, nyt rooli muuttuu jälleen siihen, missä Ruuska pelasi Vimpelissä alkuvuosinaan.


Mansen lukkarina jatkaa maan ykköslukkari Juha Puhtimäki. Mansen odotetaan julkistavan pelaajakauppojaan lähipäivinä.


Kuuntele myös Jari Porttilan uusin Podcast ”KISAKATSOMO” jossa pohditaan Tero Pitkämäen uutta roolia ottelijoiden keihäsvalmentajana https://open.spotify.com/episode/0ApJrfIlYl8GgYJEQl3aD9


Kuva: Hyvinkään Tahko

2,113 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page