top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Palkinnoille hiihtänyt Herola: ”Vähän mietityttää…”


Ilkka Herola on noussut vahvimmaksi valtiksemme, kun hiihdon MM-kisoihin on kuukausi aikaa. Herola oli lauantaina Seefeldin triplassa kolmas ja nousi jo toistamiseen tällä kaudella henkilökohtaisessa kisassa palkintopallille.


-Hyppääminen sujui tänään hyvin, mutta hiihto oli kumman nihkeää. Vähän mietityttää onko kroppa nyt kunnossa vai mistä oli kyse, Herola pohti kisan jälkeen.


Herola on tähän saakka ollut ladulla aina nopein, mutta perjantaina hän oli vasta 7 nopein ja lauantaina vasta 14 nopein. Syytä pienoiseen ihmettelyyn siis on.


-Kelikään ei ollut ehkä paras mahdollinen, mutta täytyy nyt katsoa. Toivottavasti kroppa on kunnossa.


Herola menetti Seefeldissä parhaan hiihtäjän liivin Norjan Jörgen Kråbakille, joten aivan nappiin kisa ei mennyt, vaikka palkintopallisija irtosikin. Herola hävisi loppusuoran taistelussa Japanin Akito Watabelle.


-Olihan tulos mahtava ja tästä on mukana jatkaa huomiseen, ollaan pelissä vielä mukana.


-Huomenna ollaan kisan jälkeen viisaampia, että missä tässä mennään.


Seefeldin triplaa johtaa Norjan Jarl Magnus Riiber ja jos ei ihmeitä ei tapahdu, hän myös voittaa kisan, sillä hän on 33 sekunnin karkumatkalla.


Herola on yhteistilanteessa kolmas, eroa Watabeen on vain sekunti. Neljäntenä oleva Eric Frentzel on jäänyt Herolasta 22 sekuntia.

30 views0 comments

Recent Posts

See All

留言


bottom of page