top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Pattijoki menetti taas pisteitä


Pattijoen urheilijoiden taival kohti superin pudostuspelejä koki taas kolauksen, kun seura onnistui napsimaan vain pisteen Imatran vieraana. Imatran voitto kotiutuskisassa merkitsi sitä, että se puolestaan nousi vain pisteen päähän sijalle 10 jämähtäneen Pattijoen.


Raahelaisten vahvasta ryhmästä kohistiin koko kesä ja seuraa veikattiin lähes kaikkien pelinjohtajien toimesta neljän parhaan joukkoon. Nyt seuralla on täysi työ, jotta se edes selviäisi pudotuspeleihin.


Imatra hallitsi ottelun ensimmäistä jaksoa mielin määrin. Juha Toivola löi jaksolla kaikkiaan kolme juoksua, Imatran voittaessa sen 6-1.


Toisella jaksolla Pattijoki sai juonesta kiinni Imatran ulkokentän avustuksella. Juuso Keski-Koukkari löi ajotilanteessa kunnarin Imatran ulkopelaajan räpylän avustuksella ja lopulta jakso kirjattiin Pattijoelle 8-1. Pattijoen Harri Kolehmainen löi jaksolla myös kunnarin.


Ratkaisu eteni aina kotiutuskisaan, jossa Imatra oli 2-1 parempi.


Imatralle voitto tiesi sitä, että sen unelma pudotuspelipaikasta ovat yhä elossa. Viimeistä pudotuspelipaikkaa hallussaan pitävä Kempele on sitä edellä vain kolme pistettä. Kuusi joukkuetta on tällä hetkellä viiden pisteen sisällä, niistä vain puolet pääsee pudotuspeleihin.


Tuo kuusikko on paremmuusjärjestyksessä Seinäjoki, Hyvinkää, Kempele, Koskenkorva, Pattijoki ja Imatra.


Jari Porttila

101 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page