top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Pesiskatsomoihin lisää väkeä


Elokuun alku ja koronaepidemian rajoitusten purku merkitsee sitä, että jo tiistain superpesiskierrokselle seurat voivat päästää enemmän yleisöä kuin heinäkuun aikana.


Jatkossa katsomoon saa päästää puolet sen kokonaiskapasiteetistä, esimerkiksi Vimpelin Saarikentälle pääsee jatkossa 1300 katsojaa, aikaisemman 950 sijaan.


Katsomolohkoja ei myöskään tarvitse enää jakaa, joten katsojat voivat nyt valita itse, missä istuvat jos lippu ei määritä istumapaikkaa. Kun katsomolohkoja ei enää ole, ei myöskään tarvita erillisiä ravintola ja saniteettipalveluita jokaiselle lohkolle.


Seuroille muutokset tietävät selvää säästöä, niin rahassa kuin työvoimassa.


-Tämä helpottaa meidän toimintaamme ja voimme nyt tuoda otteluihin esiteltäväksi myös juniorijoukkueitamme, Vedon toiminnanjohtaja Jukka-Pekka Kujala riemuitsee.


Mestaruutta puolustava Joensuu on pystynyt ottamaan tähänkin saakka erikoisjärjestelyin ottelu kohden 2100 katsojaa, mutta uudet säännöksen mahdollistavat vieläkin suuremman katsojamäärän. Se onkin tarpeen kun ajatellaan syyskuun pudotuspelejä ja finaaleja, jonne JoMa on rynnimässä.


Toinen suuren katsomokapasiteetin omaava seura on Sotkamon Jymy, jonka stadionille pääsee uusien sääntöjen mukaan jo parituhatta katsojaa. Pienemmillekin seuroille tulee lisää katsomokapasiteettia, mutta ei samassa suhteessa areenansa kunnolla rakentaneille seuroille.


Huomenna tiistaina Veto saa kotikentälleen pisteitä kaipaavan Hyvinkään. Ottelusta tulee monikameratuotanto VetoTV:ssä, jossa ottelua selostaa Lasse Mansikka-aho ja kommentaattorina toimii pesislegenda Vesa Liikala. Ruutu palvelusta nähtävä VetoTV alkaa kello 17.40.

258 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page