top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Pimeys päätti Korhosen kierroksen


Golfin European Tour -kauden avauskisan toinen kierros Abu Dhabissa jouduttiin jättämään perjantaina kesken pimeyden laskeuduttua. Keskeytyshetkellä Mikko Korhonen oli pelannut kierroksestaan 11 reikää kolme alle parin.

Korhonen jakaa yhteistuloksella -6 kisassa kuudetta sijaa. Kisan karsintaraja on toisen kierroksen ollessa kesken tuloksessa par, joten Korhonen pääsee suurella todennäköisyydellä pelaamaan täydet neljä kierrosta kilpailussa, joka lukeutuu kauden suurimpiin ja rahakkaimpiin.


Palkintorahaa on jaossa peräti 6,6 miljoonaa euroa.


-Joku laittoi valot pois. Ihan hyvää vääntöä, tiukka tuuli oli tänään. Huomenna jatketaan auringon noustua, Korhonen viestitti lyhyesti kierroksensa jälkeen.

Lauantaina luvassa on aikainen herätys ja pitkä työpäivä, sillä kilpailua jatketaan kello 5.30 Suomen aikaa eli kello 7.30 paikallista aikaa.

Joukon kärjessä on tuloksella -12 Tyrrell Hatton. Hän on pelannut toisesta kierroksestaan 13 reikää.

Tapio Pulkkanen ja Kalle Samooja ovat tuloksella par tällä hetkellä karsiutumassa jatkossa. Raja on vain lyönnin päässä. Samooja on jo pelannut loppuun toisenkin kierroksensa, joten hänen toivonsa lepää cutin muuttumisesta par-tulokseen. Samooja pelasi perjantaina peräti 28 reikää.


-Kun viideltä heräsi ja painoi sen 28 väylää, niin vähän rupeaa näinkin rautaista kroppaa kolottamaan, Samooja naurahti. Samoojalla otti aikansa, ennen kuin hän sai juonesta kiinni. - Meni melkein se 27 reikää, että alkoi löytyä fokus tekemiseen. Sitä ennen pää oli jotenkin sumussa. Kyllä se kauden startti näyttää tänäkin vuonna olevan vähän haastavaa, hän sanoi.


Tapio Pulkkasella on pelaamatta neljä reikää toisesta kierroksestaan, joten taistelu jatkopaikasta ratkeaa vasta lauantaina ja on toisaalta vielä hänen omissa käsissä.


Viime vuonna vuoden tulokkaaksi ET:llä valittu Sami Välimäki pelasi kaksi heikkoa kierrosta ja tuloksellaan +8 hänen pelinsä päättyivät kahteen kierrokseen.


Kilpailua voi seurata Viaplayn suoratoistokanavissa.


15 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page