top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Poika saunoi Helsingissä


Pesäpalloilun Suomen mestarin palkinto, Poika-patsas käväisi saunomassa Helsingissä. Sotkamon Jymyn kakkospelinjohtaja Saku Komulaisen vakaissa käsissä Poika pääsi tutustumaan Keskustan puoluetoimiston saunaan perjantai-iltana.


-Pitäähän pojalle pääkaupunkia näyttää, mutta palaamme pikaisesti kotiin Kainuuseen, Komulainen naureskeli.


Helsingin saunareissun järjesti Kainuun keskustalainen kansanedustaja Tuomas Kettunen. Hänen mukaansa Poika oli nyt ensimmäistä kertaa Keskustan perinteisessä puoluesaunassa.


-Monia päätöksiä on varmasti pohjustettu Keskustankin saunassa, mutta nyt sinne pääsi ensimmäisen kerran mestaruuspysti, se ainoa oikea Poika, Kettunen hehkutti.


Sotkamolaiset vakuuttivat, että pojan koti pysyy taas pitkään Kainuussa. Toholammilta kotoisin oleva elinkeinoministeri Mika Lintilä tosin liputti sen puolesta, että ensi kesänä finaalissa Vimpeli saattaa olla toista mieltä. Paikalla ollut puolustusministeri Antti Kaikkonen tyytyi varmistamaan maaperän.


Oman lusikkansa Pojan matkoihin saattaa heittää Manse PP Tampereelta. Se julkisti perjantaina kivenkovan joukkueensa, jonka lukkarina häärii Juha Puhtimäki. Joensuu menetti Tampereelle myös Simo Vainikaisen ja Lauri Kivisen, kaikki tekivät Tampereen kanssa kaksi vuotisen sopimuksen.


Manse on paperilla Sotkamon ja Vimpelin kova haastaja. Kärkinelikosta Joensuu ja Kouvola heikentyvät ainakin paperilla, joten Mansella on kaikki edellytykset kiilata taistelemaan mitaleista.


Vimpelin pelinjohtaja asiassa käydään yhä neuvotteluja, uutena nimenä ilmaan on heitetty Jukka Liikalan nimi. Henri Puputin siirtoa ollaan avittamassa sillä, että Puputista tulisi myös Vimpelin Vedon markkinoinnista vastaava henkilö.


Jari Porttila

649 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page