top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Puhtimäki Mansen ongelmista ”Ollaan saatu huomiota”


Superpesiksen runkosarjan voittaja Manse PP on kaikkien yllätykseksi hävinnyt kaksi ensimmäistä puolivälieräotteluaan Imatraa vastaan. Joukkue pelaakin jatkossa selkä seinää vasten, vain voitot pitävät joukkueen mukana peleissä.


-Imatra on ollut ratkaisupaikoissa kovempia kuin me. He ovat olleet ratkaisupaikoissa parempia, Juha Puhtimäki myöntää maximusportille.


-Isossa kuvassa ollaan pystytty tekemään enemmän tilanteita, mutta se ei ole riittänyt.


Tampere pystyi rakentamaan viimeisessä kohtaamisessa 28 kolmostilannetta IPV:n 13 vastaan, mutta hävisi pelin. Se kielii tietenkin ongelmista kotiutustilanteissa. Juha Niemi on lyönyt kahdessa ottelussa 12 juoksua, joten hän on kunnossa.


Ongelmia on ollut myös kärjen kulkemisessa. Sunnuntaina kärki Topias Lilja meni kentälle kymmenestä yrityksestä kolme kertaa. Ensimmäisessä pelissä kärkenä hääri Simo Vainikainen ja Lilja pelasi jokerina. Roolit ovat siis vielä hakusessa.


-Peliin on saatava tarkkuutta, jäljellä on vain kahdeksan parasta ja virheet maksavat nyt enemmän. Kumpi tekee vähemmän virheitä, niin se kääntää ottelut hyväkseen, Puhtimäki painottaa.


-Usko on kova että mennään jatkoon. Ollaan tehty tämä itselle vaan turhan vaikeaksi. Nyt vain on kaavittava jakso kerrallaan.


Puhtimäki myöntää, että myös vastustajalla on annettava kunniaa.


-Imatra pelaa tosin hyvin, pitää osata antaa arvoa heille. Ovat pelanneet tosi hyvää pesistä, se on myönnettävä.


Juha puhtimäen haastattelun voit kuunnella kokonaisuudessaan Jari Porttilan Kisakatsomo podcastissa: https://open.spotify.com/episode/77hHEsMiZVrqGOf2gC5TEb


-Tämä on kyllä herättänyt aikalailla kaikki. Viestejä on tullut päivän aikana aika paljon. Pesiksellehän tämä on hieno tilanne, pesis elää tosi kovasti ja se on hieno asia, vaikka sitä se ei ole meille juuri nyt.


Puhtimäki on ehtinyt seurata myös puolivälieräsarjan muita otteluita.


-Ei ole mitään yllätyksiä, ehkä odotin että Kempele olisi pystynyt kovempaan vastukseen Kouvolaa vastaan.


-Sotkamo-Joensuu pari ei yllätä, siinä on vastakkain runkosarjan neljäs ja viides. Se on hienoa peliä. Tasollisesti varmasti parasta mitä on nähty.


Puolivälierät jatkuvat tiistaina kello 17.00. Sarjat ovat silloin katkolla Vimpelille, Kouvolalle ja IPV:lle.


Jari Porttila

2,419 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page