top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Pullin tähtäimessä Timanttiliigan kisat


Pituushypyn tuore SE-mies Kristian Pulli joutuu jättämään Orimattilan Ferrari-jahti kisat väliin varmuustoimenpiteenä. Päätös kypsyi maanantaina.


-Minulle on takareidessä kireyksiä ja valitettavasti joudun jättämään kisat väliin varotoimenpiteenä, Pulli kertoi Maximusportille.


-Mielelläni olisin tullut yrittämään Ferrarin voittamista, mutta tässä on pakko ajatella koko kautta.


Pulli hyppäsi kauden avauksessaan kesäkuun alkupuolella 827. Tulos on siis uusi SE, sen jälkeen miestä ei ole näkynyt kilpakentillä. Syy on yksinkertainen.


-Miesten pituutta ei ole ollut kovien kisojen ohjelmassa. Ruotsiin on tullut muutama kutsu, mutta sinne matkustaminen ei tullut kyseeseen.


Seuraava kova kisa, jossa pituus on ohjelmassa löytyy Orimattilan jälkeen vasta elokuussa.


-Kuortaneella elokuun alussa on miesten pituus, se on näillä näkymin seuraava kisani.


Kuortaneen ja Esppo SE-kisojen välissä on yli 1,5 kuukautta. Siinä ajassa on järjestetty jo useita aitajuoksuja ja keihäskisoja, mutta SE-tuloksesta huolimatta kisajärjestäjät eivät ole ottaneet ohjelmistoon miesten pituushyppyä.


-Kauden tavoitteet ovat Timanttiliigan kisoissa. Sinne pitäisi päästä kilpailemaan jo tuloksenkin puolesta.


Pulli 827 on tuloksellaan kovatasoisessa maailmantilastossa toisena, joten Timanttiliigan kisapaikan pitäisi olla selvä. Eikä tuo 827 jää miehen viimeiseksi sanaksi.


-En käyttänyt hypyssä täyttä vauhtia, mutta juuri siihen hetkeen tuo lyhyempi vauhti oli optimaalinen, sillä siitä ehdin jotenkin mukaan ponnistukseen, Pulli kertoo Maximusportille.


Kaikesta kuultaa läpi se, ettei SE hyppy suinkaan ollut vielä mikään maksimi.


-Ei varmasti, itselleni jäi ainakin sellainen fiilis, että parantamisen varaa jäi.


Orimattilan pituuskisan mielenkiinto kohdistuu nyt Roni Ollikaiseen, joka avaa kautensa tiistaina. Ollikainen hyppäsi viime kaudella sentin päähän ennätyksestään leiskautettuaan 804. Ensimmäisen kerran Ollikainen ylitti kahdeksan metrin rajan jo vuonna 2010.


Naisten kolmiloikasta saatiin myös jobinpostia, kun Senni Salminen joutuu jäämään kisasta pois pienen nilkkavaivan vuoksi. Kauden avauksessa 14.15 loikkinut Kristiina Mäkelä on sen sijaan valmis hyökkäämään Heli Koivulan SE:n 14.39 kimppuun.


Tiistai illan Orimattilan kisoja voi seurata suorana lähetyksenä JRTV:ssä, kisastudio alkaa jo kello 17.30 . Lisätietoja täältä : https://jarviradio.radiotaajuus.fi/jrtv/orimattila/

83 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page