top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Raitanen vakuuttavasti finaaliin, varastavatko koneet vallan?Topi Raitanen meni leikittelevän kevyesti EM-kisojen 3000 esteiden finaaliin. Raitanen tarkkaili koko viimeisen kierroksen juoksuväliä, viisi parasta erästä meni suoraan jatkoon ja Raitanen oli juuri viides.


– Suora jatkopaikka oli tavoite ja se vaatii tuollaista juoksua. Alussa olin porukan takana ja katsoin, mitä tapahtuu. Juoksun jälkimmäisellä puoliskolla tulin lähemmäksi keulaa ja katsoin, että viiden joukko on siinä omien silmieni edessä, Raitanen kertaili.


Raitanen pääsi erässä juuri niin helpolla kuin oli tarkoituskin. Energiaa ei tuhlattu, vaan kaikki mahdollinen säästettiin finaaliin.


Raitasen juoksi vahvisti uskoa siihen, että mies on valmis taistelemaan finaalissa jopa mitalista, etenkin jo vauhti on 8.20 luokkaa.


Naisten moukarin karsinnassa jouduttiin jännittämään, kun Silja Kosonen ja Krista Tervo tuskailivat tekniikkansa kanssa. Heikommillakin heitoilla irtosi kuitenkin paikka finaaliin ja siellä voi tapahtua mitä vaan.


Jari Porttila ja Mika Järvinen käyvät taas totuttuun tapaan läpi kisatapahtumia KISAKATSOMO ohjelmassa. Vartin suurin puheenaihe oli se, yrittävätkö koneet kaapata vallan Munchenin stadionilla.


Liity urheilun sisäpiiriin, kuuntele, katso ja laita tilaukseen:Kisakatsomo ilmestyy kaikkina kisapäivinä ennen iltakilpailuja.

48 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page