top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Rikkooko Korhonen sadan lyödyn juoksun rajan ?


Roope Korhonen on maan parhaita lyöjäjokereita. Hän on kolmen viime kauden aikana pystynyt ylittämään pelkästään runkosarjassa maagisen 100 lyödyn rajan. Jos mukaan lasketaan, ja miksi ei laskettaisi, myös pudotuspelien lyödyt, niin sadan raja on mennyt rikki neljällä viimeisellä kaudella.


Maximusport järjestääkin nyt lukijoilleen kilpailun, veikkaa Roope Korhosen tulevan kauden lyöntien kokonaismäärä, eli mukaan lasketaan kaikki lyödyt juoksut sekä runkosarjassa, että pudotuspeleissä.Maximusport arpoo kaikkien osallistuneiden kesken Roope Korhosen nimmarilla varustetun Jymy-lippiksen. Lippis on ”harvinainen” mestaruusvuosien lakki. Harvinainen on toki tässä tapauksessa ehkä väärä sana, kun Jymy on napsinut 2000-luvulla peräti 11 mestaruutta.


Sotkamon Jymyn fanituotteisiin voitte tutustua superjymyn kotisivuilla

https://www.seamchip.fi/superjymy Myös muut seurat tarjoavat fanituotteita suurelle yleisölle netin kautta. Maximusport tuleekin järjestämään jokaisena sunnuntaina ennen sarjan alkua kilpailun, jossa jaetaan erilaisia fanituotteita palkintoina.


Roope Korhonen löi siis viime kaudella runkosarjassa 110 ja pudotuspeleissä 31 juoksua. Tähän määrään tarvittiin 42 ottelua. Emme vielä tiedä kuinka paljon pelejä tulevana kesänä on tarkoitus pelata, mutta viime kaudella Roope löi 3,35 juoksua ottelua kohden.


Veikkaa siis Roope Korhosen tämän kauden lyötyjen juoksujen määrä. Kilpailuun voi osallistua ensi viikon perjantaihin, 22.5 saakka maximusportin FB-sivuilla. Palkinnon voittaja julkistetaan lauantaina 23.5.2020. Lähimmäksi osunut palkitaan vielä erikseen kauden lopussa.


Jari Porttila

237 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page