top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Samooja kuittasi lähes 15 000 euroa Keniassa

Kalle Samooja sijoittui jaetulle 12:nnelle sijalle Kenian Euroopan kiertueen kisassa, pelattuaan päätöspäivän tuloksen -3. Hänen kokonaistuloksensa kilpailussa oli -13.

Samooja kuittasi neljän päivän urakoinnista 14 500 euron palkkashekin, eli hän oli viikonlopun menestynein suomalainen, jos suorituksia mitataan rahalla. Samaan aikaan Ilkka Herola kuittasi koko talvikauden jatkuneesta yhdistetyn maailmancupin parhaan hiihtäjän tittelistä palkintona 2700 euroa ! - Tänään oli mies vähän paremmalla jalalla liikkeellä. Tuli vaan oltua kierroksen keskivaiheilla aika tehoton onnettoman lähipelin takia. Sinne olisi pitänyt vääntää pari-kolme birdieätä, Samooja summasi. Hän teki kierroksella neljä birdieä (väylä 4,7,16 ja 17) sekä yhden bogin (15). - Loppuun osui pari lähestymistä lähelle ja sain ihan ok lopetuksen viikolle, vaikkei se ihan sellainen lopetus ollutkaan, mitä tavoittelin.

-Peli on isossa kuvassa ihan kunnossa, joten uusia paikkoja tulee, Samooja päätti.

Kenian kisan voitti Justin Harding, hänen voittotulos oli -21.

Euroopan kiertue jatkuu ensi viikolla samalla kentällä pelattavassa turnauksessa.