top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Samooja toisena hiekkamyrskyssä Qatarissa


Kalle Samooja jakaa toista sijaa kahden päivän jälkeen Qatarissa pelattavassa European tourin kilpailussa. Tuloksesta -6 perjantaihin lähtenyt Samooja jatkaa samassa tuloksessa, sillä neljän birdien ja yhtä monen bogin seurauksena tulos oli par. - Sellainen päivä tänään. Pelasin kyllä todella hyvin. Varsinkin lyöminen oli suurimmalta osin vahvaa, Samooja näki. Jo eilen ennakoitu "kiertoilmauunikeli" toteutui, sillä tuuli yltyi todella rajuksi kierroksen puolessa välissä. - Ilmassa ollut hiekka ei sitä kauhean mukavaksi tehnyt. Tuli varmaan syötyä kilo hiekkaa tuossa myrskyssä, Samooja heitti.


Pelaajat suojasivatkin silmänsä kierroksen aikana aurinkolaseilla, jottei hienoa hiekkaa päässyt silmiin. Olosuhteet pitivät myös tulostason suhteellisen maltillisena, eikä massiivisia parin alituksia nähty. Kilpailun kärjessä Tanskan Jeff Winther pelasi eilisen tavoin tuloksen -4 ja on yhteistuloksessa -8.

Samoojan ohella viisi pelaajaa on Wintheriä kaksi lyöntiä perässä. - Putti vähän sakkasi tänään, mutta kunhan se saadaan tuosta jiiriin vielä, niin isoja asioita voi tapahtua, Samooja ennakoi.


Kilpailu on erittäin tiukka, sillä kärjessä peräti 14 pelaajaa on kolmen lyönnin sisällä.


9 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page