top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Sotkamo kuritti Vimpelin ulkokenttää


Sotkamon Jymy tasoitte El Clasico-ottelusarjan voitot 1-1:een, voittamalla Vimpelin seurojen toisessa kohtaamisessa sunnuntaina Saarikentällä. Sotkamo voitti ensimmäisen jakson 7-8 ja toisen 6-7. Kummatkin jaksot olivat kainuulaisten hallinnassa, ensimmäistä he johtivat jo 0-4 ja toista 0-7 ennen kuin Vimpeli heräsi.


-Sisäpeli sujui meiltä tänään hyvin, mutta ulkopelissä tuli taas muutama sakkaus. Positiivinen esitys kuitenkin kaiken kaikkiaan, Sotkamon pelinjohtaja Jani Komulainen analysoi.


Kumpikin joukkue oli uusinut kokoonpanoaan, Vimpelillä pelasi kolme B-poikaa ja hyvin pelasivatkin. Eilen Kankaanpäässä pelanneet Juho Heikkala ja Aleksi Lassila ja Perttu Olli pääsivät hyvin mukaan aikuisten rytmiin. Olli heitettiin heti numerolle kaksi, hän onnistuikin sisäpelissä ulkopeliä paremmin. Nuorempi Heikkala pelasi kuin ”konkari”.


-Vähän jännitti ennen peliä, mutta olemme tottuneet harjoituksissa kovien kavereitten lyönteihin, joten eivät ne Sotkamon kovat nimet sen enempää hätkähdyttäneet, Heikkala tuumi.


Vimpelin ongelmat olivat sunnuntaina ulkopelissä. Joukkue antoi turhan monta juoksua räpylävirheillä tai heikoilla heitoilla, Sotkamon tasoinen joukkue kiittää niistä ja menee menojaan.


Komulainen oli tyytyväinen siihen, että luottomiehet, Roope Korhonen, Lauri Rönkkö ja Niilo Piiponniemi ovat luottamuksen arvoisia. Siihen hän ei ollut tyytyväinen, että Perttu Ruuska ja Janne Mäkelä löivät kunnarit.


-Ennen kentälle lähtöä kirjoitin vielä taululle teeman- Mäkelä kuriin. Ei oikein onnistuttu siinä, Komulainen naurahti.


Mäkelä ja Ruuska nostivat toisen jakson neljännen tasoittavalla Vimpelin 0-7 tilanteesta 5-7:ään. Vedon kuudennen juoksun jaksolla löi Aleksi Lassila.


-Nuorilta hyvät ja vahvat esiintymiset lauantaina ja sunnuntaina. Heille annettiin mahdollisuus ja kaikki myös käyttivät sen, Vedon pelinjohtaja Markku Hylkilä kehui.


B-poikien osalta sarja jatkuu jo maanantaina, muu joukkue saa tarvittavan vapaapäivä. Kohtaamiset Sotkamon kanssa jatkuvat juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna.


Vimpeli, Jari Porttila

214 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page