top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Ståhl ja Duplantis suomalaistalliin


Suomen Urheiluliitto (SUL) ja Pohjois-Euroopan johtava pienten ja keskisuurten yritysten rahoitukseen erikoistunut Fintech-yhtiö CapitalBox ovat solmineet nelivuotisen yhteistyösopimuksen, jolla CapitalBoxista tulee SUL:n uusi pääyhteistyökumppani.


– Tässä on kyse uudenlaisesta yhteistyömallista. SUL on yhdessä CapitalBoxin kanssa rakentanut kokonaisvaltaisen monikansallisen sponsorointikonseptin, jossa yleisurheilu on valittu yhtiön strategiseksi urheilulajiksi, kertoo SUL:n markkinointiyhtiön Track & Field Finland Oy:n toimitusjohtaja Jari Töykkä.


– Ensimmäisessä vaiheessa CapitalBoxin yhteistyö käynnistyy SUL:n kanssa Suomessa. Samaan aikaan Suomen ja Ruotsin kärkiurheilijoista koostuvaa Team CapitalBoxia hyödynnetään kansainvälisesti myös muihin maihin suuntautuvassa markkinoinnissa.


Team CapitalBoxiin kuuluvat ruotsalaiset kiekonheiton olympiavoittaja Daniel Ståhl, seiväshypyn olympiavoittaja ja maailmaennätyksen haltija Armand Duplantis sekä suomalaiset kolmiloikan kärkinimet Kristiina Mäkelä ja Senni Salminen. Jatkossa tiimiä tullaan laajentamaan sponsorointistrategian jalkautuksessa muihin maihin.


– Suomessa CapitalBox tulee olemaan mukana laajasti yleisurheilutoiminnassa, kotimaan televisioiduissa kilpailutapahtumissa mukaan lukien yleisurheilun Ruotsi-ottelussa, joka palaa ensi vuonna takaisin Helsingin Olympiastadionille.


-Yhteistyöllä CapitalBox haluaa myös innostaa lapsia ja nuoria liikunnan pariin. Team CapitalBoxin urheilijat toimivat tässä erinomaisina esikuvina, Töykkä sanoo.


CapitalBox toimii Suomen ja Ruotsin lisäksi tällä hetkellä Tanskassa, Hollannissa, Liettuassa sekä Iso-Britanniassa ja laajentaa toimintaansa uusiin maihin seuraavan vuoden kuluessa. Yritys tarjoaa monipuolisia rahoitusratkaisuja sekä kehittää aktiivisesti kokonaisvaltaista finanssiekosysteemiä pienille- ja keskisuurille yrityksille.


– Aivan kuten urheilija, jota tappio tai loukkaantuminen ei lannista vaan kannustaa jatkamaan, pienten yritysten omistajien tahto selvitä niin maailmanlaajuisesta pandemiasta kuin muistakin vastoinkäymisistä, kannustaa ja innostaa meitä omassa työssämme, hallituksen puheenjohtaja Donnelly sanoo.


Samoin yhteistyön näkee CapitalBoxin markkinointijohtaja Outi Päivinen.


– Yrittäjät ja olympiatasolla menestyneet yleisurheilijat ovat osoitteet, että kaikki on mahdollista, kun sitoudutaan ja työskennellään riittävän lujasti oman asian eteen, Päivinen sanoo.559 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page