top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Suomalaiset loistivat Span Lamborghini kisassa


Suomalaiskuskit loistivat Spassa ajetussa Lamborghini Super Trpfeo ratasarjan kisoissa. Olli Kangas pääsi yhdessä Yuki Nemoton kanssa tuulettamaan voittoa ja suomalaiskaksikko Elias Niskanen – Mikko Eskelinen kolmatta sijaa.


Kolmas sija nosti Niskanen-Eskelinen taistelemaan EM-kisan kokonaiskilpailun kakkossijasta. Ratkaiseva kilpailuviikonloppu ajetaan kolmen viikon päästä Ranskan Paul Richardin radalla.


Suomalaisten palkintokorokepaikat varmistuivat erikoisen tapahtumasarjan jälkeen. Autot oli ajatettu yhteen turva-auton taakse, mutta uusintalähdössä tapahtui kolmen auton kolari ja sen myötä kisa lopetettiin, radan ollessa täynnä autonpalasia.


- Tänään oli moottoriurheilun Jumalat meidän suomalaisten puolella kun Olli Kangas sai melkoisen lottovoiton päästessään juhlimaan yleiskilpailun ykkössijaa ja me otimme vielä kolmannen sijan, Elias Niskanen myönsi kisan jälkeen.


-Kolmannen sijan ja perjantaisen kakkossijan pisteiden turvin olemme nyt tukevasti EM-hopeassa kiinni, joka on tuloksellisesti paljon enemmän kuin osasimme elokuussa kilpailukauden avauksessa odottaa, Mikko Eskelinen myönsi.


PRO-AM -luokan sarjatilanteessa puolalaiset Karol Basz ja Andrew Lewandowski varmistivat mestaruuden. Eskelinen ja Niskanen ovat vain muutamaa pistettä vaille vähintäänkin EM-pronssimitalisteja kun kilpailukauden kaksi viimeistä osakilpailua ajetaan kolmen viikon päästä Etelä-Ranskan Paul Ricardin radalla.


35 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page