top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Superpesiksen jokerit muuttavat väriä


Pesiskentillä nähdään ensi kesänä siniset jokerit. Pesäpalloliitto julkisti tänään uuden yhteistyökumppanin, kun se kertoi Henkilöstöpalvelualan Go On yrityksen tehneen liton kanssa yhteistyösopimuksen.

- Pesäpalloliitto ja Go On Yhtiöt ovat sopineet vuodet 2020-2022 kattavan pääyhteistyökumppanuuden, jonka myötä jokeripaitojen väritys muuttuu sinisävyiseksi ja Go On Superjokerit valloittavat kentät, pesäpalloliitto kertoo tiedotteessaan.

Pesäpalloliitto ja seurat ovat koronaviruksen takia siirtäneet kauden aloitusta eteenpäin. Suunnitelmana on aloittaa kausi kesäkuun alussa, ja luonnollisesti myös muihin skenaarioihin varaudutaan.

- Pesäpalloliikkeessä tarvitsemme positiivista yhteistyötä ja kumppaneiden kanssa yhteisiä tavoitteita. Tämä uusi kumppanuus on mainio esimerkki yhteen hiileen puhaltamisesta kohti menestystä, kertoo Pesäpalloliiton toiminnanjohtaja Petri Pitkäranta.

- Kumppanuusneuvottelut ovat sujuneet erinomaisesti ja yhteinen tahtotila edistää joukkuepelaamista oli helppoa saavuttaa. On hienoa saada kumppaniksi suomalainen kasvuyritys, joka tarjoaa työtä tuhansille suomalaisille, Pitkäranta jatkaa.

Pesäpallon lisenssimäärät ovat nousussa ja uutena kumppanina Go On Yhtiöt on mukana värittämässä ottelutapahtumia. Henkilöstöpalveluala on myös vahvassa kasvussa ja toimii merkittävänä työllistäjänä. Go On Yhtiöt on yrittäjävetoinen suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava valtakunnallinen yritysketju, jonka yrityskulttuurissa arvostetaan urheilullisuutta.

- Tässä haastavassa tilanteessa haluamme olla mukana tukemassa suomalaista urheilua entistä vahvemmin. Työelämä on joukkuepeliä ja joukkuepeleistä pesäpallo meidän kansallispelinämme sopii arvoihimme vahvasti.

- Pesäpallo sekä henkilöstöpalveluala olivat ennen kriisiä hyvässä vauhdissa ja nosteessa. Tästä väliaikaisesta tilanteesta on hyvä lähteä yhdessä kohti pesäpallon 100-vuotisjuhlavuotta, toteaa Go On Yhtiöiden toimitusjohtaja Kimmo Salminen.

Aiemmin yhteistyötä on tehty lähes 10 superpesisseuran sekä useiden junioriseurojen kanssa ja nyt yhteistyö laajenee valtakunnalliseksi. Go Onin paikalliset yrittäjät ovat vahvasti sitoutuneet pesäpallon arvomaailmaan ja haluavat tukea kansallispeliä eteenpäin näinä haastavina aikoina.

– Valtakunnallisen kumppanuuden lisäksi haluamme tarjota kumppanuuksia myös paikallisesti. Toimimme ketterästi paikallisten yrittäjiemme kautta ja haemme jatkuvasti uusia avauksia seurayhteistyöhön, visioi Go On Yhtiöiden myyntijohtaja, itsekin entinen superjokeri Juha Kalajanniska.

165 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page