top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Tähdet kohtaavat JRTV:n livessä Koskella


Suomen kolmiloikkatähdet kohtaava JRTV:n LIVE-lähetyksessä lauantaina Koski TL:n kentällä. Mukana koko Suomen kärki niin miehissä kuin naisissa. Tapahtuman näytetään suorana JRTV:ssä ja kisat selostaa maximusportin päätoimittaja Jari Porttila.


-Tämä on aivan uusi konsepti lähettää LIVE-lähetyksiä kaikille urheilusta kiinnostuneille. Teemme kisoista monikameratuotannon, joka on taloudellisesti järkevä myös järjestävälle seuralle, Porttila kertoo.


JRTV vastasi aikaisemmin Vimpelin Vedon ja Sotkamon Jymyn pesäpallo-otteluiden live-lähetyksistä. Nyt vuorossa on uusi aluevaltaus yleisurheilussa.


-Saimme paljon kiitosta vaativasta pesäpallon tuotannosta ja uskon, että kotikatsomossa voidaan nauttia myös huippukisoista lauantaina. Me näytämme livenä kaikkien hyppääjien jokaisen hypyn, näin kisan jännite säilyy tiiviinä viimeiselle kierrokselle saakka, Porttila lupaa.


Kisapassin voi tilata JRTV:n sivulta https://jarviradio.radiotaajuus.fi/jrtv/ Kisalähetys alkaa 13.30 ja studion haastatteluissa nähdään myös entisiä huippuja, kuten Ringa Ropo ja Johan Meriluoto.


Kristiina Mäkelä avaa Koskella kesäkautensa, hallissa Mäkelä ehti hypätä jo 14.20. Senni Salminen taas hyppäsi lauantaina Espoossa 14.04 joten odotettavissa on huippujännittävä kisa. Miesten puolella mukana ovat 16.48 lauantaina hypännyt Simo Lipsanen ja kautensa avaava, viime kesänä 16.50 loikkinut Tuomas Kaukolahti.


-Minulla on kokemuksia jo 1990-luvulta tällaisten yhden lajin kisojen järjestämisestä, kun olin tuottamassa mm. Seppo Rädyn keihäskilpailua Soinista. Nyt meillä on hyvin ketterä tuotantokoneisto, joten voimme tehdä live-lähetyksiä lähes jokaisesta Suomen kolkasta, Porttila painottaa.

262 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page