top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Taistelu runkosarjan kakkossijasta tiivistyi


Taistelu superin runkosarjan kakkostilasta käy kuumana. Vimpeli otti täyden pistepotin kotonaan Tahkoa vastaan ja Kouvola menetti pisteen Kempelettä vastaan. Nyt KPL, Sotkamo ja Vimpeli ovat 0,05 pistekeskiarvon sisällä toisistaan.


Veto otti tänään toisen perättäisen voiton, kun Hyvinkään Tahko antautui Vimpelissä selkein 2-0 ( 5-0, 3-1 ) luvuin. Vimpelin kärkimies oli jälleen Janne Mäkelä, hän takoi neljä juoksua Tahkon kenttään ja nousi jälleen lyöjätilaston kärkeen. Mäkelä on takonut tällä kaudella jo 82 juoksua.


-Oltiin aika vaisuja sisällä, ulkopeli kohtuullista, mutta ei oikein päästy haastamaan Vetoa, Tahkon pelinjohtaja Miika Rantatorikka myönsi.


Mäkelän ohella kehut ansaitsee Perttu Ruuska, joka pelasi lautasen äärellä todella terävästi.


-Varmasti yksi Pertun parhaista peleistä lautasen ääressä, Vimpelin pelinjohtaja Tomi Niskanen kehui.


Hän oli tyytyväinen siihen, kuinka joukkue nousi murheellisesta tiistain Joensuu-ottelusta jälleen jaloilleen.


-Nousujohteinen viikko, tiistaina käytiin aika pohjalla. Olen tosi tyytyväinen tämän päivän esitykseen, nyt joukkue saa yhden huilipäivän ja sitten maanantaina aloitetaan keskittyminen Kouvolan matkaan.


-Nyt on alettu taistelemaan tämän värin puolesta ja sitä odotan myös ensi viikolla. Enempää en paljasta siitä, mitä olemme tehneet.


Vimpeli taistelee Kouvolan ja Sotkamon kanssa paikoista 2-4. Kouvola kompasteli kotonaan Kempeleen Kiriä vastaan, sillä se hävisi avausjakson 3-2. KPL voitti toisen jakson ja kotiutuskisan, joten se sai kaksi pinnaa, mutta Vimpelin ja Sotkamon kannalta se myös menetti yhden.


Kouvolalla, Vimpelillä ja Sotkamolla on jäljellä vielä neljä runkosarjan ottelua. Joukkueet ovat sarjataulukossa 0,05 pisteen sisällä, eli yksikin pistemenetys heittää sijoituksia. Runkosarjan voittaja on Mansee PP, sen lisäksi runkosarjan kakkonen ja kolmonen pääsevät valitsemaan pudotuspelin ensimmäisen kierroksen vastustajansa.


Jari Porttila


496 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page