top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Tyson laihdutti 50 kiloa- voita katseluoikeus


Raskaan sarjan entinen maailmanmestari Mike Tyson kohtaa ensi yönä odotetussa näytösottelussa myös entisen raskaan sarjan maailmanmestarin Ray Jones Juniorin. Tyson ottaa kohtaamisen vakavasti, sillä hän laihtui peräti 50 kiloa valmistautuessaan kamppailuun.


Tyson painoi viime yön punnituksessa tasan 100 kiloa, kun Ray Jones Jr:n kohdalla puntari pysähtyi lukemiin 95,3.


-Olen tyytyväinen, nyt olen hyvässä ottelupainossa, Tyson myönsi punnitustapahtumassa.

Yleensä raskaansarjan punnitukset ovat jo sinänsä suuria tapahtumia, mutta nyt kaksikko Tyson-Jones käyttäytyivät siinä kuinherrasmiehet, toki toisiaan tuijottaen, mutta kunnioittavasti.


Ensi yön ottelussa on kuitenkin tosi kyseessä. Vaikka ottelu on näytösottelu, odotetaan sitä vesi kielellä Ottelun TV-oikeuksia on myyty Yhdysvalloissa ja Briteissä enemmän kuin vastaavia aktiivien ottelujen katseluoikeuksia, joten ottelu kiinnostaa.


Maximusport tarjoaa yhdessä Viaplayn kanssa myös ehkä juuri sinulle mahdollisuuden seurata ottelua suorana. Voit osallistua Viaplay Total katseluoikeuden arvontaan maximusportin Facebooksivulla. Arvonnassa on Total-katseluoikeus kuukaudeksi, sillä näet kaikki Viaplay urheiluohjelmat kuukauden ajan.23 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page