top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Tysonin ottelussa sallitaan tyrmäys- voita katseluoikeus


Mike Tyson palaa varhain sunnuntaiaamuna kehään, kun hän kohtaa Roy Jones Jr:n Los Angelesissa. Ottelu sai myöhään torstaina uuden käänteen, kun ottelun promoottori ilmoitti, että ottelussa haetaan voittajaa, jopa tyrmäyksellä.


Tähän asti ottelua oli markkinoitu näytösotteluna, jossa ei sallittaisi tyrmäyksiä. Nyt tuota säänyöä on muutettu. Ottelussa on tarkoitus käydä kahdeksan kahden minuutin kestoista erää.


Tyson on 54- vuotias entinen kaikkien ammattilaisliittojen kiistaton mestari, joka on harjoitellut itsensä loistavaan kuntoon. Eri lähteiden mukaan Tysonin ottelupalkkio olisi 10 miljoonaa dollaria.


Tyson reagoi keskiviikkona tunteellisesti ystävänsä Diego Maradonan kuolemaan twitter tilillään:


“He was one of my hero’s and a friend. I respected him so much. He will be greatly missed.”


Tysonin vastustaja sunnuntaiaamun ottelussa, josta alkaa lähestys Viaplayssa kello 04.00, on Roy Jones Jr. Jones voitti Soulin olympialaissa 1988 hopeaa ja niitti sen jälkeen mainetta ensin keskisarjan ja sitten raskaan sarjan kiistattomana maailmanmestarina.


Jonesilla on Yhdysvaltojen kansalaisuuden lisäksi Venäjän kansalaisuus. Hän on otellut viimeksi vuonna 2018, joten häntä pidetään ottelun suosikkina.


Haluatko nähdä ottelun LIVENÄ? Maximusport arpoo lauantai-iltana katseluoikeuden viaplayn Total suoratoistopalveluun. Voit ottaa osaa arvontaan maximusportin Facebooksivulla https://www.facebook.com/Maximusport-101344331222893 ja voittaa siis itsellesi Viaplay Total katseluoikeuden otteluun, tilaus on voimassa kuukauden !


Jari Porttila

106 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page