top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Välimäki iskuasemissa Dubaissa- Samooja nousi kohti kärkeä


Sami Välimäki jatkoi golfin Euroopan kiertueen finaalissa siitä mihin eilen jäi. Välimäki pelasi Dubaissa jälleen tuloksen -3 ja on kokonaistilanteessa yhä viidentenä, eroa kärkeen on neljä lyöntiä.


Kalle Samooja teki hurjan nousun toisena päivänä, hän pelasi sen tulokseen 68, eli lyönnin paremmin kuin Välimäki. Samooja nousi yhteistuloksissa jo sijalle 21, ero kymmenen kärkeen on vain kolme lyöntiä.


- Se oli ihan ok kierros. Ei lyöminen kauhean helpolta tunnu, mutta näillä mennään, Samooja tiivisti. Samooja teki 3. reiälle bogin, mutta naputti etulenkin aikana kolme birdieä. Takalenkillä viittä paria seurasi 15:llä birdie, mutta 16:lle tuli bogi. Samooja kuittasi bogin komeasti päättämällä kierroksen kahteen birdieen. Hän teki kierroksen aikana siis kaikkiaan kuusi birdietä! - Se oli aika turhauttava kolmeputtinen (16:n bogi), mutta hyvät birkut kahdelle viimeiselle. - Tänään putti kolisi vähän paremmin, mutta oli siellä kyllä hyviä keskimatkan paikkoja, Samooja kertoi.


Kilpailua johtaa Yhdysvaltojen Patrick Reed, hän pelasi huippukierroksen 64 ja on kokonaistilanteessa tuloksessa -10. Toisena oleva Matthew Fitzpatrick on jäänyt hänestä kaksi lyöntiä tuloksellaan -8.


Välimäen tulos on kahden kierroksen jälkeen -6, joten hän taistelee tosissaan kärkipelaajille jaettavasta miljoonapotista.


Dubain European Tourin finaalin voittaja saa neljän miljoonan dollarin voittoshekin, Välimäki on tällä hetkellä vain neljän lyönnin päässä jättipotista. Suomalainen pelaa vasta ensimmäistä vuottaan Euroopan kiertueella.


Dubain finaalin kolmatta päivää voi seurata suorana lähetyksenä lauantaina, alkaen kello 9.00 Viaplayn jakelukanavista.


Jari Porttila


15 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page