top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Välimäki kohisten kohti kärkeä, Kaske yllätti


Suomalaisilla oli hieno päivä Euroopan tourin kilpailussa Canaria Island Openissa, sillä neljä suomalaista selvisi kisan kahdelle viimeiselle kierrokselle.


Kovimman nousun teki Sami Välimäki, hän pelasi päivän tulokseen -7 ja nousi jakamaan mm. Kalle Samoojan kanssa tuloksella -9 sijaa 14.


Päivän yllättäjä oli Janne Kaske. Hän pelasi päivän tulokseen -3 ja meni ensimmäisen kerran Euroopan tourilla viikonlopun viimeisille kierroksille. Kaske jakaa yhdessä Tapio Pulkkasen kanssa sijaa 60, kummankin tulos on -5.


Samoojan päivä tuotti tuloksen -3, kun avauspäivä toi tuloksen -6.

- Vähän on kaksijakoiset fiilikset päivästä. Kahteen viikkoon parasta pallonlyömistä ja alkuasento rupesi vihdoin löytymään.


- Lupaa hyvää viikonlopulle, mutta pettynyt täytyy olla päivän tulokseen, hän pohti. Väylältä kymmenen matkaan lähtenyt Samooja aloitti bogilla, mutta tykitti seuraavaan seitsemään väylään peräti kuusi birdieä, joista viimeinen väylälle 17 (Kallen 8.). - Löin todella hyviä lyöntejä ja putit upposivat. Aika tehotonta oli sitten 17:stä eteenpäin. Jotenkin mies väsähti, enkä saanut enää parasta irti, kaksi paria ja neljä bogia kentän etuysillä tehnyt Samooja harmitteli. Kisaa johtaa tuloksella -134 Espanjan Adri Arnaus. Samoojalla ja Välimäellä on hyvät mahdollisuudet nousta vielä ainakin kärkikolmikkoon.


Kilpailua voi seurata suorana Viaplayn suoratoistopalveluista.


Jari Porttila62 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page