top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Vainionpää piti Jymy-Jussit pinnalla


Jukka-Pekka Vainionpää piti Seinäjoen Jymy-Jussien toiveet hengissä superpesiksen perjantainkierroksella. Superjokeri takoi kolme juoksua Kiteen kenttään ja oli kotiutuslyöntikisassa itse varmuus. Jussit voitti lopulta 2-1.


Jymy-Jussit on nyt yhdeksäntenä, mutta vain 0.05 pisteen päässä Kempeleen Kiristä. Kempele puolestaan hävisi perjantaina kotiutuslyöntikisassa Koskenkorvalle. KeKillä on kahdella viimeisellä kierroksella vastassa Kitee ja Siilinjärvi. Seinäjoella on vastassa Kouvola ja Hamina.


Taistelu pudotuspeliviivalla on todella jännittävä ja on täysin mahdollista, että nyt kuudentena oleva Imatra suistuu vielä pudotuspelien ulkopuolelle. Se kohtaa kahdessa viimeisessä ottelussaan Pattijoen ja Joensuun, jotka kummatkin ovat lähtökohtaisesti kovempia kuin selvästi vähemmän pelejä pelannut Imatra.


IPV hyötyykin uudesta sarjasysteemistä, jossa ratkaisevana on pistekeskiarvo.

Kärkinelikosta Sotkamo otti täydet pinnat Siilinjärvellä, mutta Kouvola voitti kotonaan Pattijoen vain 1-0. Kouvola heräsi kummallakin jaksolla vasta neljännessä vuoroparissa, ensimmäisellä jaksolla se teki siinä kaksi juoksua ja toisella jaksolla nousi seitsemällä juoksulla tasoihin.


Ottelun kummatkin jaksot päättyivät tasan ja Kouvola vei supervuoron. Kopla ja Sotkamo ovat nyt tasapisteissä, mutta Kouvola on yhä kolmantena.


Taistelu lyöjäkuninkuudesta jatkuu hurjana, Vimpelin Vedon Janne Mäkelä johtaa yhä 89 lyödyllä, Roope Korhonen on toisena 85 lyödyllä ja Juha Niemi kolmantena 84 lyödyllä juoksulla. Kaikilla on vielä kaksi ottelua aikaa takoa lisäjuoksuja.

394 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page