top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Vedolla iso kala kiikarissa


Vimpelin Veto on naaraamassa isoa vonkaletta joukkueensa vahvistukseksi. Vedon toiminnanjohtaja Jukka-Pekka Kujala vahvisti maximusportille, että joukkue on käynyt neuvotteluja Veli-Pekka Yli-Hirvelän siirtymisestä Vimpeliin.


-Olemme käyneet Yli-Hirvelän kanssa neuvotteluja ja toivottavasti meillä on asiasta lisää kerrottavaa alkavalla viikolla. Vielä papereissa ei ole nimiä, Kujala kertoi maximusportille.


Yli-Hirvelä on pelannut peräti 14 kautta Koskenkorvalla ja palkintokaapissa on yksi pronssi. Vimpelissä hän pääsisi yrittämään pitkän uran unelmaa, mestaruutta.


Yi-Hirvelä on pelannut viime vuodet kopparina. Seitsemän kertaa Itä-Lännessä pelannut Yli-Hirvelä ottaisi siis numerolla pelatessaan Viljo Sillanpään paikan takakentällä. Tämä sinetöisi myös sen, että armeijassa oleva Mikko Vihriälä pelaisi etenijäjokerina, silloin kuin saisi armeijasta vapaata.


Yli-Hirvelä toi viime vuonna 13 juoksua ja löi yhden, kärkilyöntejä hänelle kertyi 103. Viime kaudella Vimpelissä neljä miestä keräsi kärkilyöntejä enemmän kuin Yli-Hirvelä. Vimpelin nelikko pelasi ykköskärjessä, joten Yli-Hirvelästä kaavaillaan varmasti ns. kakkoskärjen ykkösvaihtajaa.


Yli-Hirvelän siirto merkitsee käytännössä sitä, että Teemu Isoketoa ei tulla näkemään joukkueessa ensi vuonna.


-Joukkueen budjetti on rajallinen, Kujala myöntää.


Vimpeli ei ole vielä julkistanut lyöjäjokeri Janne Mäkelän sopimusta, mutta se lienee varma asia. Muutenhan joukkueeseen olisi hankittu uusi lyöjäjokeri. Muuten joukkue onkin kasassa.


Jari Porttila

1,806 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page