top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Vetter palaa Kuortaneella heittopaikalle: "Minulla on isot tavoitteet"


Viisi maailman pisintä kisatulosta tänä vuonna heittänyt Johannes Vetter heittää Kuortaneen juhannuskisoissa. Kisajäjestäjät ja Vetterin manageri Tero Heiska vahvistivat asian.


Pari kilpailua väliin jättänyt Johannes Vetter on täynnä itseluottamusta ennen juhannuksena käytävää Kuortane Games – Motonet GP kilpailua. Tällä kaudella jo 96.29 heittäneen Vetterin minimitavoite Kuortaneelle on Aki Parviaisen vuonna 1999 heittämän kenttäennätyksen 93.09 rikkominen.


-Odotan todella kilpailemista Kuortaneella 26.6. ja olen hyvin valmistautunut. Minulla on isoja tavoitteita Kuortaneen kisaan, joten toivottavasti nähdään siellä, sanoo Vetter.


Kovakuntoinen Vetter saa keihään lähtöviivalle kovia kirittäjiä. Mukana on mm. kaksinkertainen olympiamitalisti Keshorn Walcott ja vuoden 2019 maailmanmestari Anderson Peters (GRN). Kisassa ovat tietenkin mukana myös Suomen huiput, sillä Kuortaneen kisoissa on jaossa arvokkaita ranking-pisteitä Tokion olympialaisiin.


Manageri Tero Heiskan mukaan Vetter on tällä hetkellä kuitenkin todella kovassa kunnossa, ja mahdollisuudet on vaikka kuinka pitkään heittoon.


-Kuortaneen avoin kenttä on tunnettu loistavana paikkana koville keihästuloksille. Ainut kenttä maailmassa, jossa neljällä eri heittäjällä jo nyt on tulos yli 91m. Heittosuunta voidaan valita tuulen mukaan. Ja mikä voisi olla hienompaa, kuin saada kovin tavoittein kisaan tuleva Johannes Vetter mukaan, kertoo Heiska.


Heiskan kommenteista voi päätellä, että kesäkuun alun lähentäjän ongelmat on nyt voitettu.

Kuortane Games -Motonet GP käydään juhannuspäivänä 26.6. klo 15.00


23 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page