top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Vimpeli nollasi Kempeleen Kirin


Vimpelin Veto aloitti superpesiskautensa ylivoimaisella voitolla Kempeleen Kiristä. Vedon tarkka ulkopeli jätti isäntäjoukkueen kauden avauksessa nollille.


Vimpelin sisäpeli kulki myös hyvin, vaikka Mikko Kanala oli poissa rosterista. Vimpeli teki pelissä yhteensä yhdeksän juoksua. Jaksot menivät 0-7 ja 0-2.


Ennen ottelua arvuuteltiin Perttu Ruuskan kunta. Mies on ollut armeijassa syksystä alkaen, mutta armeija ei ole tylsyttänyt miehen otteita. Ruuska oli lautasen ääressä ottelun herra, sisällä hän löi kaksi ja toi kaksi juoksua, kärkilyöntejä kertyi 80% tehoilla kahdeksan.


Vimpelin uusi hankinta, Veli-Pekka Yli-Hirvelä oli myös iskussa. Hän sai hihaansa numeron kaksi ja kiitti luottamuksesta. Yli-Hirvelä nakutti kuusi kärkilyöntiä 84 % teholla. Myös ulkona hän pelasi varmasti kopparin tontilla.


Vimpelin tykit olivat ottelussa hurjina, Ruuska löi kaksi juoksua, Matias Rinta-aho kolme ja jokeri Janne Mäkelä peräti neljä juoksua.


Vimpeli joutui sekoittamaan pienten loukkaantumisten vuoksi kokoonpanoa niin, että Olli Heikkala pelasi numerolla 7 ja KKanala oli siis yhä katsomossa. Siitä huolimatta joukkueen esitys oli kova, kun vertailukohdaksi otetaan Kempele.


Kirin oletettiin heittävän kovan haasteen Vedolle, mutta toisin kävi. Kempele oli kauden avauksessa melkoisen pehmeä.


Avauspäivän toisessa ottelussa Joensuun Maila pyöritti Haminaa mennen tullen. Jakso JoMalle 9-1 ja 14-5. Joensuun tähti oli Aleksi Rautiainen, hän tykitti kunnarin lisäksi kahdeksan tavallista juoksua. Patrik Wahlstenin saldoksi tuli kolme kotiutusta. Henri Litmanen tykitti kunnarin ja kolme tavallista.


Jari Porttila


356 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page