top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Vimpeli saa Kanalan ja Heikkalan kehiin


Vimpelin Veto voitti perjantai-illan päätteeksi kotiutuslyöntikisassa Siilinjärvestä nuorella joukkueella. Vedolta onnistui kotareissa neljä ensimmäistä lyöjää se riitti voittoon.


Vimpelin tehokkain oli jälleen Janne Mäkelä, hän paukutti viisi kliinistä juoksua. Juha Heikkala onnistui nyt ulkopelin lisäksi sisällä, lyöden uransa ensimmäisen kunnarin.


-Hyvinhän se meni, Heikkala tunnusti pelin jälkeen.


Heikkala on ollut yksi kesän superyllättäjistä. Hän on nostanut tasoaan valtavasti etenkin ulkopelissä, nyt hän osoitti olevansa erittäin vaarallinen myös mailan varressa.


Vedon pelinjohtaja Markku Hylkilä huokaili helpotuksesta pelin jälkeen. Vaikka joukkue oli panostanut juuri otteluun tuloon, ensimmäisiin vuoroihin, menivät ne enemmänkin ”vihkoon”.


-Meidän piti olla hereillä alusta alkaen, mutta emme olleet. Joukkue kokosi itsensä kuitenkin hienosti tauolla ja tulimme täysin erilaisella ilmeellä toiselle jaksolle.


Vimpeli tykitti heti toisen jakson alkuun kahdeksan juoksua ja jakso oli käytännössä pelattu. Tosin pahasti takakentälle paistanut aurinko asetti peliin omat haasteensa, mutta Veto veti jakson lopulta 11-7, hävittyään ensimmäisen 2-3.


-Siitä olen ylpeä, että joukkue pystyy kokoamaan itsensä pelin aikana, vaikka hetkittäin menisikin heikommin, Hylkilä kiitteli.


Hylkilällä oli myös hyviä uutisia ottelun jälkeen.


-Tiistain Pattijoki-otteluun pääsemme parhaalla miehistöllä, kun Mikko Kanala palaa rosteriin ja Olli Heikkalan suunniteltu lepo jää tähän yhteen otteluun.


Kanala on ollut mukana harjoituksissa ja nyt mies otetaan mukaan ns. härkäviikolle, jolloin Veto kohtaa seitsemän päivän sisällä Pattijoen ja Kankaanpään vieraissa ja sitten kotona Seinäjoen ja Koskenkorvan.


Lauantain kierros oli suosikeille vaikea. sillä myös Joensuu ja Kouvola joutuivat tyytymään kahteen pisteeseen. Kouvola menetti pisteen Tamperetta vastaan ja Joensuu Kankaanpäätä vastaan. Kumpikin otti ”vain” 1-0 voiton.


Jari Porttila

494 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page