top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Vimpeli saa uuden tähden kentälle Sotkamoon


Vimpelin Veto lähtee viikonlopun kahteen El Clasico-otteluun Sotkamon Jymyä vastaan vahvistuneena, sillä Armeijasta juhannuksen alla päässyt Elmeri Anttila liittyy kokoonpanoon.


-Elmeri on harjoitellut nyt tiiviisti joukkueen mukana ja on hienoa, että saamme hänet kentälle jo lauantain peliin, Vedon pelinjohtaja Markku Hylkilä paljastaa.


Anttila löi itsensä läpi viimeistään viime kaudella kopparina ja kotiuttajana. Hän löi viime kaudella 27 juoksua, joista muuten neljä oli kunnaria. Anttila myös toi 22 juoksua, joten 19-vuotiaan nuoren miehen jaloista löytyy myös nopeutta.


Anttilan myötä Vimpeli saa vaihtotilanteisiin uuden purkajan, sillä runkopelaajista Sotkamon reissun jättävät väliin Olli Heikkala ja Mikko Kanala. He parantelevat pieniä vaivoja, mutta ovat kokoonpanossa jo viikon päästä sarja-avauksessa.


-Kummankin kohdalla tilanne on se, että jos nyt olisi pelattu sarjapisteistä, olisivat he varmasti kehissä. Nyt on kuitenkin järkevää antaa poikien parannella pikku vammoja ja ovat sitten käytettävissä sarja-avauksessa.


-Tämä antaa meille myös mahdollisuuden peluuttaa nuoria pelaajia, joita varmasti tarvitsemme sarjan aikana, niin kovaa tahtia mennään heinä- ja elokuu, Hylkilä painottaa maximusportille.


Veto peluuttaa Sotkamoa vastaan lauantaina ja sunnuntaina kahta b-poikaa ja vastaavasti ulkokentällä ruutua ottaa myös Jere Saukko.


-Jere on mennyt valtavin askelin eteenpäin kaikilla osa-alueilla ja haluan antaa hänelle mahdollisuuden näyttöhin myös ulkona. Hänellä on iso ruutu meidän linjassa, Hylkilä paljastaa.


Saukohan pelasi Alajärvellä numerolla, mutta on ollut Vimpelissä pari vuotta etenijäjokeri. Mies itse kertoi kevään haastattelussa maximusportille, että haluaisi jatkossa kantaa vastuuta myös ulkopelissä. Nyt hän saa siihen mahdollisuuden.


-Jere tuo ulkopeliin kokemusta ja rauhallisuutta, hän on varmasti paikkansa ansainnut.


Hylkilään teki viikkoa ennen juhannusta Vimpelissä pelatuissa kohtaamisissa kovan vaikutuksen myös Mikko Vihriälä. 18-vuotias Vimpelin oma kasvatti pelasi loistavat pelit kopparina ja kovalla lyöjällä on Anttilan tapaan myös nopeat jalat.


-Mikko pelasi todella hyvin ja hän onkin kokoonpanossa lauantaina ja sunnuntaina. Lauantaina jokerina ja sunnuntaina kopparina, Hylkilä paljastaa.


-Mikko on hyvä esimerkki pelaajasta, joka on harjoitellut paljon ja hyvin ja kehitys näkyy heti peleissä.


Vimpelin bussi lähtee kohti Kainuuta lauantaina, peli jota voi seurata JRTV:stä suorana lähetyksenä alkaa lauantaina kello 16.00. Lisätietoja pelin tilaamisesta löydät täältä: https://jarviradio.radiotaajuus.fi/jrtv/vivesojy/


Jari Porttila

607 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page