top of page
  • Writer's pictureJari Porttila

Vimpelin Veto antaa myös nuorille mahdollisuuden


Vimpelin Vedon pelinjohtaja Markku Hylkilä lupaa alkavalla kaudella myös nuorille pelaajille vastuuta superpesiksen kokoonpanossa. Ryhmässä on tällä hetkellä 18 pelaajaa, joista osa pystyy pelaamaan vielä myös Vedon juniorijoukkueissa.


-Ryhmässä on 18 pelaajaa a voin jo nyt luvata, että kaikki tulevat saamaan sarjan aikana vastuuta. Otteluohjelma on niin tiivis, että meidän on pakko kierrättää pelaajia niin, että jokaiselle tulee myös lepojaksoja.


-Haluan, että kun pudotuspelit alkavat syyskuussa niin minulla on käsissä terve joukkue. Emme voi ns. polttaa kynttilää loppuun heinä-elokuun runkosarjan peleissä.


Hlykilä muistuttaa mieliin myös sen tosiasian, että pudotuspeleissä pelataan koko ajan ”veitsi kurkulla”.


-Heti ensimmäisen ottelun jälkeen sarja on katkolla, joten kaikkien on oltava myös henkisesti hyvässä vireessä kun ryhdymme pelaamaan paineiden alla.


Hylkilä kokoaa ryhmänsä ensi kerran yhteen sitten maaliskuun alun ensi maanantaina, kun joukkue kokoontuu Saarikentälle. Jo vajaan kahden viikon kuluttua ovat vuorossa ensimmäiset kovat pelit, kun Vimpeli ja Sotkamo kohtaavat uudessa, neljän ottelun ”Pesis-Rivalry” sarjassa.


-On hieno homma että pääsemme heti mittaamaan yhteistä osaamistamme kovaa joukkuetta vastaan. Sotkamoa vastaan kun pelataan, niin siitä ei tarvitse ketään sytytellä, kaikki tietävät mistä on kyse.


-Ne eivät ole mitä tahansa otteluita, vaan ne ovat niitä otteluita, jotka ainakin jokainen Vimpeliläinen haluaa voittaa.


Lauantaina 13. kesäkuuta pelattava ensimmäinen peli on myös ensimmäinen ottelu, jossa Vimpelin Perttu Ruuska toimii uudella tontillaan, lukkarina.


-Tilanne on äärimmäisen mielenkiintoinen, Hylkiläkin myöntää.


”Pesis-Rivalty” peleihin Vimpeliin on myynnissä noin 450 pääsylippua. Koska katsomo tule varmasti täyttymään, lähettää Järviradion JRTV ottelut suorina lähetyksinä sekä lauantaina että sunnuntaina netissä, joten pelit ovat katseltavina ympäri maailmaa. Tilausohjeet löytyvät Järviradion nettisivuilta https://jarviradio.radiotaajuus.fi/jrtv/

650 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page